Uusi
  • Acer Chromebook CB314-1H-C07F 14" FHD/QUAD N4120/64/4GB *poisto, avattu palautus*

Acer Chromebook CB314-1H-C07F 14" FHD/QUAD N4120/64/4GB *poisto, avattu palautus*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Acer
  • Tuotekoodi: NX.HKDED.00L
  • Tuotenumero: 4710180825459
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 2 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl

ASIAKASPALAUTUS, TUOTETTA KÄYTETTY ENINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA. TIETOKONEET ON PALAUTUKSEN JÄLKEEN TARKISTETTU JA PALAUTETTU TEHDASASETUKSILLE.

TARKISTA TIETOKONEEN TEKNISET TIEDOT TARKASTI ENNEN TILAUSTA.


Avattu palautustuote on turvallinen ostos, sillä on valmistajan normaali takuuaika ja sitä koskevat normaalit etäkaupan palautusehdot, tuotteet on myös kuntotarkastettu. Päätät itse maksatko enemmän täydellisestä pakkauksesta, vai vähemmän avatusta ja tarkastetusta tuotteesta.

Acer Chromebook 314 soveltuu ihanteellisesti niille, jotka hakevat kannettavaa tietokonetta, jonka suorituskyky riittää kaikkien päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Tinkimätön muotoilu takaa laitteen kestävyyden, ja sen selkeälinjainen viimeistely tekee siitä ajattoman, joten laitteella on pitkä käyttöaika. Vaikka laite on ohut, alle 2 cm ja painaa ainoastaan 1,5 kg, siinä riittää tehoa ja virtaa Intel® Celeron® prosessorinsa ansiosta. Jos pidät tärkeinä sekä muotoa että toiminnallisuutta, Chromebook 314 on sinulle ehdoton valinta.
Chromebook tallentaa tiedostot pilvipalvelimeen, jonka ansiosta kaikki tiedostosi ovat saatavilla Google-tilin kautta. Koneessa on 4 Gt keskusmuisti sekä 64 Gt SSD kovalevy.
Koneessa on akkua jopa 12,5 tunniksi! Voit siis käyttää sitä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti kantaa latausjohtoa mukanasi.
Koneessa on myös HD-kamera 1280 x 720 resoluutiolla sekä sisäänrakennettu mikrofoni, jonka ansiosta pystyt hoitamaan etäkokoukset sekä –koulutyöt helposti hyvän kuvan ja selkeän äänen ansiosta.
Kuvat näkyvät kirkkaina ja tarkkoina 14-tuumaisella Full HD -näytöllä ja antaa upean värisyvyyden sekä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, elokuvien ja kuvien katsomisen. Langaton AC-wifi mahdollistaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden.
Chrome OS voidaan tiivistää neljään sanaan: yksinkertainen, vauhdikas, fiksu ja turvallinen! Se on käyttöjärjestelmä, joka pyörittää jokaista Chromebookia ja tekee niiden käytöstä helppoa ja saumatonta päivä toisensa jälkeen. Chrome OS on helppo asentaa ja se hoitaa puolestasi kaikki päivitykset taustalla ilman, että joudut keskeyttämään puuhiasi ja käynnistämään konetta uudelleen. Tämä käyttöjärjestelmä optimoi laitteen akunkulutusta niin, että akku kestää läpi päivän, etkä joudu jäämään mistään paitsi. Sinun ei tarvitse huolehtia edes virusturvasta, sillä Chrome OS hoitaa laitteen suojauksen automaattisesti.


Lisätietoja Acerin sivuilta
https://www.acer.com/ac/fi/FI/content/home

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.