Aidosta nahasta valmistetut klassisen tyylikkäät ja muodikkaat dbramante1928 puhelin- ja tablet-tarvikkeet

{image:text}

dbramante1928 -tuotteet ovat jokaista näyttävyyttä, laatua ja tyyliä arvostavan henkilön valinta.  dbramante1928:lla on erityisesti laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja puhelimien ja tablettien suojalaukkuja ja suojakuoria. Luurinetissä onkin erittäin laaja valikoima dbramante1928:n monenlaisia tuotteita. Uusia ja tyylikkäitä älylaitteiden suojakuoria ja suojalaukkuja valitessa ei kannata unohtaa dbramante1928:n näyttäviä nahkalaukkuja, -lompakoita ja -reppuja.

dbramante1928 -tuotteet (osa suojakuorista on biohajoavaa muovia) on valmistettu aidosta ja laadukkaasta joko lehmän tai puhvelin pintanahasta ja tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain nahan parhaimpia kohtia. Pintanahka on luonnon materiaalina todella kestävää, josta valmistetaan myös esimerkiksi asekoteloita ja nahkavöitä. Tämän materiaalin ansiosta dbramante1928:n tuotteet säilyvät käytössä hyvin huollettuina vuosikymmeniä.Vanhetessaan materiaali kehittää pintaansa kauniin patinan ja näyttää sitä paremmalta mitä enemmän sitä käyttää. Pieni investointi siis todellakin kannattaa, hieman kalliimpi tuotteiden lähtöhinta kertoo tuotteiden pitkäikäisyydestä.

dbramante1928:n suojalaukuista ja suojakuorista jokainen löytää omansa

Eri dbramante1928:n puhelimien sekä tablettien suojalaukuissa ja suojakuorissa on jokaisessa ainutlaatuiset ominaisuutensa. Kaikki suojalaukut ja -kuoret on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä nahasta ja ne sopivat älylaitteen ympärille mainiosti: ne eivät siis tule puhelimien liitäntöjen tielle, ja näin pystyt käyttämään puhelimesi tai tablettisi kaikkia toimintoja tavalliseen tapaan.
 
Jos hieman uniikimmat ja erikoisemmat värit ja väriyhdistelmät kiinnostavat, ei huolta, dbramante1928:n suojakuorissa ja -laukuissa on myös perinteisenvärisen nahkakuosin lisäksi yllättäviäkin värivaihtoehtoja. Moniin kotelo- ja kuorimalleihin on tarjolla tuttujen värien lisäksi esimerkiksi oliivinvihreitä, merensinisiä ja ruusunpunaisia suojakuoria ja -laukkuja. Näin saat varmistettua, että älylaitteesi ulkokuori sopii omaan tyyliisi ja värimaailmaasi.
 
Läpälliset suojalaukut estävät puhelimen naarmuuntumista, likaantumista ja pölyyntymistä tehokkaammin ja ne suojaavat vain takakuoreen asetettavista suojakuorista poiketen myös puhelimen näyttöä. dbramante1928:n suojalaukuissa on magneettiset kiinnitykset, jotka pitävät suojalaukun suljettuna. Saat myös käännettyä suojalaukun käteväksi telineeksi, josta pystyt katsomaan suosikkisarjasi ja elokuvasi vaivatta.
 
Arjen hektisyyttä ja kiirettä helpottamaan kannattaa suunnata katse dbramante1928:n korttipaikoilla varustettuihin suojalaukkuihin. Lukuisten korttipaikkojen ansiosta pidät kätevästi aina mukanasi niin pankkikortit, kirjastokortit kuin myös tärkeimmät kanta-asiakkuus- ja alennuskortit. Erimallisissa dbramante1928:n suojalaukuissa on hieman eri määrä korttipaikkoja: dbramante1928 ChagenS- suojalaukussa on kolme korttipaikkaa, kun dbramante1928 ChagenP-suojalaukussa on tilaa jopa kahdeksalle kortille!

Myös ei-läpällisessä dbramante1928 Tune CC- kuorimallissa on korttipaikat. Kortit ovat tällöin suojakuoren takaosassa aina helposti saatavilla. Koska kuorimallissa ei ole puhelimen näytön päälle tulevaa läppää, vie se läpällisiä suojalaukkuja vähemmän tilaa taskussa tai laukussa, jolloin se voi olla kätevämpi ratkaisu. Tutustu myös dbramante1928 Barcelona –suojakuoreen, joka on valmistettu ympäristöystävällisistä sekä biohajoavista materiaaleista.

Mielenkiintoisessa dbramante1928 New York 2in1 –lompakkokotelossa on nimensäkin mukaisesti kaksi erillistä osaa. Lompakkokotelossa on lompakko-osa sekä irrotettava suojakuori, jotka kiinnittyvät toisiinsa magneetin avulla. Irrotettavaa suojakuorta voi tällöin käyttää myös erikseen, jolloin voit kätevästi vaihdella puhelimesi ulkokuorta päivän fiiliksen mukaan. Kotelon luottokorttipaikat on RFID-suojattu etälukemiselta, mikä tekee luottokorttien mukana pitämisestä turvallista. RFID-suojatut luottokorttipaikat löydät myös esimerkiksi dbramante1928 Lynge sekä dbramante1928 Copenhagen malleista.

Muita tuotteita dbramante1928:lta - näyttävät vaihtorannekkeet älykelloon tai hienostunut matkalaukku viikonloppureissulle
Luurinetistä löydät puhelin- ja tablet-tarvikkeiden lisäksi monipuolisen valikoiman muita dbramante1928:n tuotteita. dbramante1928:n muodikkaat tuotteet eivät nimittäin rajoitu vain puhelin- ja tablet-tarvikkeisiin: Luurinetin valikoimasta saat nimittäin hankittua myös dbramante1928:n vaihdettavat nahkarannekkeet Apple Watch -älykellollesi. Vaihtorannekkeilla saat muutettua älykellosi ulkomuotoa helposti ja vaivattomasti. dbramante1928:n kestävät materiaalit takaavat rannekkeen pitkäikäisyyden.

Näyttävillä läppärilaukulla saat kuljetettua läppäriä mukanasi paikasta toiseen. Laukuissa ja repuissa on pehmustetut ja tuetut sisäosat, joissa saat pidettyä kannettavan tietokoneesi paikallaan kiireisimmissäkin tilanteissa. Tilavat sekä ergonomiset laukut ja reput mahdollistavat läppärin kuljetuksen lisäksi muidenkin tarpeellisten tarvikkeiden mukaan ottamisen. dbramante1928:n isommat laukut ovat vertaansa vailla: pakkaa viikonloppureissua tai työmatkaa varten kaikki tarpeellinen tilavaan ja muodikkaaseen kantolaukkuun.

Luurinetissä on tällä hetkellä lukuisia dbramante1928:n tuotteita saatavissa todella edullisesti. Alennetuista tuotteista löydät edellä esiteltyjä puhelin- ja tablet-tarvikkeita eri malleihin, kuin myös ainutlaatuisia dbramante1928:n nahkalaukkuja ja läppärilaukkuja.

Ajantasaisen DBRAMANTE1928-tuotevalikoimamme ja saatavuuden voit tarkistaa tästä.

ESIMERKKEJÄ dbramante1928:n VALIKOIMISTA