Ariete Airy Fryer XXL ilmafriteerauslaite 5.5L white

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ariete
  • Tuotekoodi: 00C461803AR0
  • Tuotenumero: 8003705120990
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl

Tiedostot

Tuotetta on saatavissa väreinä black ja white.

Arieten Airy Fryer XXL on jokaisen kotikokin unelma – valmista helposti ja vaivattomasti herkullisia ruokia arkeen ja juhlaan. Air fryer eli suomalaisittain ilmafriteerauslaite on kätevä lisä ruoanlaitosta innostuneille, mutta myös arjen kokkaamiseen helpotusta kaipaaville. Voit valmistaa ilmafriteerauslaitteella niin kalaa, lihaa, kasviksia, ranskalaisia kuin myös monenlaisia leipomotuotteita munkeista herkkuleipiin.

Laitteen käyttäminen on todella helppoa, sillä tarvitset valmistukseen vain ruokalusikallisen öljyä, jonka jälkeen laite hoitaa loput. Arieten Airy Fryer XXL -ilmafriteerauslaite on nimensä mukaisesti suurikokoinen, ja sen ansiosta voit valmistaa kerralla tavallista suuremmankin määrän haluamaasi tuotetta. Suurikokoinen laite sopii mainiosti isompia perheitä, sukujuhlia tai tulevia illanistujaisia varten.

Ilmafriteerauksen salaisuutena on erittäin kuumaksi, jopa 200 asteeseen lämpiävä ilma. Tämä kuumaksi lämminnyt ilma kiertää laitteen sisällä nopeasti ympyrää. Nämä yhdessä varmistavat tasaisen lämmönjakautumisen, ja täten parhaimman mahdollisen lopputuloksen: valmistettava ruoka lämpiää tasaisesti saaden päälleen rapean pinnan.

Ilmafriteeraus ei myöskään saa aikaan haitallista savua tai käryä, joten ruoanlaitto on turvallista ja keittiösi pysyy hajuttomana. Tämän kaiken lisäksi myös laitteen puhdistaminen ja ylläpito on vaivatonta sen irrotettavissa olevan astian ansiosta. Koska ilmafriteerauslaite ei tuota ruoanvalmistuksen yhteydessä haitallista jäteöljyä, on se myös ympäristön kannalta kestävä valinta.

Iso tilavuus - 5.5 litraa. Tähän mahtuu esimerkiksi ranskalaisia jopa 1 kg kerrallaan. Väri: valkoinen (white).

-Tuotteen mitat noin 39 X 22 X 37 cm, paino 5.28 kg
-Digitaalinen kosketusnäyttö
-Ulkoinen säiliö kahvalla
-Ajastin 60 minuuttia
-Kapasiteetti 5.5 L
-Liukuestejalat
-Teho 1800W
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.