Black Friday aiheuttaa Matkahuollon kuljetuksiin viivästyksiä

{image:text}
Matkahuollon tiedote:
Viime viikon perjantaina vietetty Black Friday ja maanantainen Cyber Monday toivat Matkahuollon kuljetettavaksi uuden pakettiennätyksen. Alkuviikon aikana Matkahuolto on kuljettanut yli nelinkertaisen määrän paketteja normaaliajankohtaan verrattuna ja kasvu on ollut merkittävä myös verrattuna viime viikkojen Postilakon aikana Matkahuoltoon tulleisiin lähetyksiin.

Matkahuolto on varautunut edelleen erityisjärjestelyin kuljettaaksemme jokaisen paketin perille mahdollisimman nopeasti. Ennätyssuuresta pakettimäärästä johtuen kuljetuksissa voi kuitenkin olla joitakin pieniä viiveitä yksittäisten pakettien tai lähetyserien kohdalla, mistä johtuen kuljetusaika voi olla hieman normaalia pidempi.

Suurin osa lähetyksistä kulkee normaalisti, osassa viivästyksiä on muutamia päiviä. Saamallasi seurantatunnuksella voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon sivuilta (www.matkahuolto.fi) kohdasta "Seuraa lähetystä". Tähän kohtaan syötetään MH-alkuinen koodi, joka päättyy FI-merkkiin. Saamassasi toimitusvahvistuksessa on myös suora linkki tähän Matkahuollon seurantaan.

Ongelmatapauksessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai chat-asiakaspalvelun auki ollessa suoraan chatin kautta, joka löytyy sivujen oikeasta alakulmasta.

Pahoittelemme viivästystä.

Suuresta tilausmäärästä huolimatta saimme kaikki tilaukset aikataulussa Matkahuollon ja Postin kuljetettavaksi, mutta valitettavasti Matkahuollon ja Postin kuljetuksissa saattaa esiintyä viivästyksiä.