BlueParrott Bluetooth-kuuloke B550-XT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: BlueParrott
  • Tuotekoodi: B550-XT
  • Tuotenumero: 5706991021318
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 189,00 18900
Määrä: kpl

Tiedostot

Voit aloittaa puhelun yksinkertaisesti puhumalla, kun käytössäsi ovat maailman ensimmäiset kokonaan puheohjatut kuulokkeet. Taustamelu vaimenee 96 %, joten keskustelut ovat juuri niin laadukkaita kuin olet halunnut. Sinut kuullaan aina, olipa ympäristösi miten meluisa tahansa.

Kuulokkeiden rakenne on vankka ja ne on rakennettu kestämään. Rakenteen IP54-luokitus suojaa sitä vesi- ja pölyvaurioilta, joten jouduitpa päivän mittaan minne tahansa, työnteko ei estä luotettavaa yhteyttä puheluihin, GPS-ohjeisiin ja musiikkiin. Koskapa puheaikaa on jopa 24 tuntia ja valmiusaikaa yli 400 tuntia, keskusteluja ei tarvitse jättää kesken.

Nämä kuulokkeet ovat viidennen sukupolven langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joita on mukava käyttää aamusta iltaan. Sangan lisäpehmuste ja entistä suurempi ja paremmin pehmustettu korvakuppi varmistavat, että kuulokkeet tuntuvat mukavilta tien päällä.

Kun tarvitset kädet vapaaksi töitä tehdessäsi, voit aktivoida kuulokkeet ja hallita puheluja, GPS-ohjeita, musiikkia, puheavustajia ja muita toimintoja pelkästään puhumalla. Täysin ilman käsiä toimivien kuulokkeiden ansiosta voit keskittyä käsillä olevaan tehtävään.

Suositulla Parrott Button -painikkeella kuulokkeisiin voi lisätä yhdellä painikkeella toimivia suosikkitoimintoja. Pikavalintanumerot, mykistys ja push-to-talk-toiminnot helpottavat ja nopeuttavat pääsyä keskusteluihin.

-Suoratoistaa GPS-ohjeita ja mediaa
-Puheohjaus pitää kädet vapaana
-Bluetooth-version 5.0 mukainen
-Langaton kantama jopa 100 m
-Veden- ja pölynkestävä: IP54
-Valmiusaika yli 400 tuntia
-Käyttö täysin ilman käsiä
-Puheaika yli 24 tuntia
-Melunvaimennus 96 %

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.