Deltaco siirrettävä ilmastointilaite SH-AC01

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Deltaco
  • Tuotekoodi: SH-AC01
  • Tuotenumero: 7333048043245
  • Valmistajan takuu: 36 kk

Heti varastosta 7 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 349,90 34990
Määrä: kpl
Deltaco SH-AC01 on siirrettävä ilmastointilaite, joka viilentää tai lämmittää. Ilmastointilaitettu voit hallita WiFi-yhteyden kautta puhelimeen asennettavalla ilmaisella sovelluksella.

Älykäs ilmastointilaite, joka tarjoaa sekä lämmityksen että viilennyksen. Älyohjattava malli, jossa on useita käytännöllisiä ominaisuuksia. Näihin kuuluvat irrotettava suodatin sekä pohjassa olevat pyörät, jotka mahdollistavat tarkan sijoittelun. Deltaco SH-AC01 on monipuolinen laite, jota voi käyttää viilennykseen, lämmitykseen, tuuletukseen ja kosteudenpoistoon. Tuote sisältää ajastimen, jolla sen voi asettaa päälle valmiiksi valitun aikataulun mukaisesti. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun huonetta tarvitsee viilentää ennen nukkumaanmenoa.

Tuotetta varten on olemassa mobiilisovellus, jonka avulla sitä voi ohjata. Asennus tapahtuu nopeasti ja näppärästi, sillä se tarvitsee toimiakseen ainoastaan tavallisen langattoman verkon. Sovelluksessa voi ohjata tuotteen päällä oloa tai ajastaa, milloin se kytkeytyy päälle ja pois päältä. Tuulettimen voi myös asettaa olemaan päällä tietyn aikaa, kunnes se sammuu. Muihin toimintoihin kuuluvat mahdollisuus säätää nopeus- ja lämpöasetuksia, vaihtaa toimintatilaa sekä asettaa laite valmiustilaan. Sovellus on ilmainen, ja se toimii sekä Android- että iOS-laitteilla.

Deltaco SH-AC01 on mahdollista liittää Google Assistantiin ja Amazon Alexaan. Nämä palvelut mahdollistavat puheohjauksen, joka integroituu saumattomasti älykotijärjestelmään.

-Irrotettava suodatin, jonka voi pestä
-Viilentää korkeintaan 30 m² huoneen
-Lepotila, joka säästää energiaa
-Kosteudenpoistoteho: 24 l/päivä
-Ohjauspaneeli ja kaukosäädin
-Äänentaso: 54 - 65 dB
-Kylmäaineena R290
-Ilmavirta: 400 m³/h
-Energialuokka: A

Mitat (LxSxK): 420 x 360 x 722 mm, paino noin 26 kg. Valittava lämpötila-alue 16 - 31 astetta.

Pakkauksen sisältö: siirrettävä ilmastointilaite, kytkentätarvikkeet, kaukosäädin ja käyttöohje.

HUOMIO! Tämä tuote ei mahdu Postin/Matkahuollon pakettiautomaatteihin. Mikäli valitset toimitustavaksi nouto Postin/Matkahuollon pakettiautomaatin, siirretään lähetys automaattisesti Postin/Matkahuollon noutopisteeseen noudettavaksi. Tämä voi viivästyttää lähetyksen saapumista vuorokaudella.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.