E-Way E-600 MAX sähköpotkulauta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: E-Way
  • Tuotekoodi: 601433
  • Tuotenumero: 7044876014337
  • Valmistajan takuu: 24 kk, akku 12 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 799,00 79900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tarvitsetko kulkupeliä, joka kuljettaa sinut töihin, harrastuksiin ja ostoksille nopeasti ja helposti ja jonka akku vihdoin riittää pidemmällekin matkalle?

E-Way E-600 MAX on tehokas ja pitkällä toimintamatkalla varustettu sähköpotkulauta. Se on ideaali niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille maksimikantaman ollessa optimiolosuhteissa jopa 70km*. Potkulaudan käyttöönotto on helppoa ja ainoastaan tarvitsee kiinnittää ohjaustanko näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla ja laite on valmiina käytettäväksi. Ensimmäisellä kerralla on hyvä ladata akku täyteen, vaikka siinä olisikin tehtaan jäljitä varausta jäljellä. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää n. 6-7 tuntia. Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa muutaman latauskerran jälkeen.

E-Way E-600 MAX mallissa on erittäin tehokas 600W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on 1200W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin monissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa.

Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Moottori on myös sijoitettuna takapyörälle, jotta kaikki teho saadaan kunnolla käyttöön ja renkaat eivät pyöri tyhjää, kuten etupyörämoottorilla varustetuissa tehokkaimmissa malleissa yleensä käy.

Monipuolinen MAX-LED-näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeutta ja akun varaustilaa. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Akun varaustilasta kertoo viisi portainen palkisto, joista jokainen palkki vastaa n. 20% akun varauksesta. E-Way E-600 MAX sähköpotkulaudassa on isot 10” renkaat, jotta sillä pääsee helposti kulkemaan mm. Helsingin mukulakivillä.

E-600 MAX pystyy myös vaivatta kipuamaan jyrkempiä mäkiä jopa 20%:n nousukulmalla. Akustona on todella tehokas 48V ja 13,5Ah (650Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa optimiolosuhteissa jopa 68km:n* verran. Korkeamman jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on parempi kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa.
E-Way E-600 MAX -sähköpotkulaudassa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Molempien etu- ja takajarrujen tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin niistä saa käyttäjälleen sopivat.

E-Way E-600MAX on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joillamääritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.

E-Way E-600MAX on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla kevyen, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-600 painaa 18 kiloa, jolloin sen voi ottaa mukaan, vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. E-600MAX pystyy kuljettamaan eri kokoisia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 120kg.

Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E600 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia! E-Wayn hankkiessasi sinun eitarvitse rengasrikkoja miettiä. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.

E-Way E-600MAX on monipuolisen IP-56 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei eksy likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.

-Muut ominaisuudet: 4W LED-valo edessa, takajarru LED-valo ja tukijalka
-Renkaat: 10" Honeycomb -renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta
-Jarru: edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru
-Monipuolinen LED-näyttö laajalla informaatiolla
   
Tekniset tiedot:
-Moottori: 600 W, yli 1200 W (huipputeho)
-Akku: 48V, 13,5Ah (650Wh) Li-ion
-Maksimi käyttäjänpaino: 120 kg
-Toimintamatka: enintään 70 km*
-Nopeus: jopa 25 km/h
-Latausaika: 6-7 h
-Nousukulma: 20%
-Suojaus: IP54

Sähköpotkulaudan mitat: 126 x 62 x 120 cm (ajokunnossa), 116 x 62 x 53 cm (kokoontaitettuna). Paino 18 kg.

Rajoitettu 2 vuoden takuu. Akun takuu 1 vuosi. *Toimintamatka määräytyy mm. kuljettajan painon, vallitsevan sään, ajetun reitin sekä nopeuden mukaan.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.