Ezviz C3A akullinen kamera + LTE/4G-tukiasema

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-WLB-B1-EUP
  • Tuotenumero: 6970443214712
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 8 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 349,00 34900
Määrä: kpl

Tiedostot

Tämä pakkaus sisältää yhden EZVIZ C3A -valvontakameran sekä EZVIZ WLB LTE/4G -tukiaseman. Tukiasema parantaa akunkestoa ja kameran toiminnallisuutta. Se voidaan yhdistää jopa kuuteen muuhun kameraan.

Varmista kotisi, toimistosi tai varastosi turvallisuus EZVIZ C3A Wire-Free-valvontakameran avulla. Tämän helppokäyttöisen ja monipuolisen valvontakameran avulla voit valvoa kaikenlaista liikehdintää haluamassasi paikassa. C3A -valvontakameran laajan 126° -katselukulman ansiosta saat katettua laajemmankin alueen turvallisuuden niin kotona kuin työpaikalla. Lisäksi valvontakamera on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja lämpötiloja, jonka takia se soveltuu hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Kameran langattomuus helpottaa niin asennusta, kuin käyttöäkin. Voit sijoittaa valvontakameran vaivattomasti mihin tahansa, ja pitkäkestoinen 5500 mAh:n akku tarjoaa usean kuukauden suojan. Akku on irrotettava ja uudelleenladattava. Asentaessa kameraa, voit kytkeä sen joko suoraan Wi-Fi-verkkoosi, tai vaihtoehtoisesti erilliseen EZVIZ W2D- tai WLB-tukiasemaan.

Kun otat käyttöösi myös EZVIZ-sovelluksen, voit käyttää kameraasi entistä monipuolisemmin ja pääset hyötymään kaikista ominaisuuksista. Sisäänrakennetun kaksisuuntaisen äänikommunikaation avulla voit olla vuorovaikutuksessa mahdollisten vierailijoiden kanssa, olitpa missä tahansa. Voit säädellä esimerkiksi kameran asetuksia älypuhelimestasi, ja hallinnoimaan muitakin EZVIZ-latteitasi samasta paikasta.

C3A:n passiivinen infrapuna (PIR) -toiminto lähettää sinulle välittömästi hälytyksen, mikäli valvontakameran kuvassa näkyy vierailijoita. Saat heti kuvan ja videon alueelta, jotta voit varmistaa alueesi olevan vaaraton. Valvontakamera toimii ja kuvaa tarkasti myös yöaikaan, joten turvallisuutesi on varmistettu myös nukkuessasi.

-Tuotteen mitat (mm): 56.08 x 70.02 x 92.09, paino: 215 g
-Videokuvan resoluutio: 1920 × 1080, Full HD
-Tukee enintään 128 Gt microSD-korttia
-Videon pakkausformaatit H.264  
-Reaaliaikainen kuva ja video
-Sisä- ja ulkokäyttöön (IP65)
-5500 mAh:n ladattava akku
-Sisäänrakennettu mikrofoni
-Videokuvan resoluutio 2 MP
-Full HD (1080p) -kamera
-Linssin optiikka 2.2mm
-Kaksisuuntainen ääni
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.