Ezviz C3W Pro ulkokäyttöön WiFi-kamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-C3W-A0-3H2WFL(2.8MM)
  • Tuotenumero: 6941545601571
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 13 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl

Tiedostot

Niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin soveltuva EZVIZ C3W Pro -valvontakamera suojaa kotisi, työpaikkasi, toimistosi tai varastosi missä vain. Kamera on suunniteltu kestämään haastaviakin sääolosuhteita, jonka takia sinun ei tarvitse huolehtia sen toiminnasta pahimmankaan myrskyn aikaan.

Tarkan ja terävän Full HD -valvontakameran avulla saat yksityiskohtaista videokuvaa haluamastasi paikasta, ja parannat näin itsesi ja läheistesi turvallisuutta. Lisäksi tehokas infrapunavalaistus mahdollistaa ensiluokkaisen yökuvaustilan, jonka tarkkuus kantaa jopa 30 metriin asti.

Tekoälyllä toimiva henkilön tunnistus, tässä kamerassa on paranneltu versio tavallisesta liiketunnistimesta. Älykäs algoritmi tunnistaa ihmishahmon liikkeet reaaliajassa kun henkilö tulee määrittämällesi havainnointialueelle, saat heti siitä hälytyksen.

Ezviz C3W Pro -valvontakameran monipuolisten hälytys- ja turvallisuusjärjestelmien avulla saat seurattua ja valvottua kameran ympäristöä, vaikka olisit itse muualla. Kun kamera havaitsee liikettä alueellaan, se hälyttää tästä välittömästi älypuhelimeesi. Kameran sisäänrakennettujen mikrofonin ja kaiuttimen avulla voit keskustella mahdollisten vieraidesi kanssa, tai vaihtoehtoisesti häätää tunkeilijat voimakkaalla sireenillä ja strobo-valolla.

Kun yhdistät kameran EZVIZ-sovellukseen (toimii Android ja Apple käyttöympäristöissä), voit katsella kameran lähettämää videokuvaa reaaliaikaisesti valitsemaltasi laitteelta, kuten tietokoneeltasi tai älypuhelimestasi.

Voit myös jakaa linkin videoon, jonka avulla myös muut perheenjäsenesi voivat tarkastaa videokuvan nopeasti. Sovelluksen kautta valvontakameran hallinta ja käyttö ei koskaan ole ollut helpompaa. Voit valita useammasta tietojen tallennustavasta juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kamera tukee jopa 256 GB MicroSD muistikorttia sekä EZVIZ CloudPlay Storage- palvelua.

Tekniset tiedot:
-Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin (kaksisuuntainen ääni)
-Tuotteen mitat: 150 x 75 x 75 mm, paino: 352 g
-Yökuvaustila, jonka kantama noin 30 metriä
-Muistikortti 256 GB MicroSD-kortti max.
-Tekoälyllä toimiva henkilön tunnistus
-Yksi Ethernet LAN (RJ-45) -portti
-Linssin optiikka 2.8 mm @F1.6
-Wi-Fi, taajuusalue, GHz: 2.4
-Full HD (1080p) kamera 2 MP
-Ulkokäyttöön (IP67)
-Videopakkaus H.265
-Virran kulutus 6 W

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.