Ezviz T1 langaton 868MHz PIR-liiketunnistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-T1-C/12M
  • Tuotenumero: 6954273625870
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 6 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl

Tiedostot

Tyylikkäästi ja mahdollisimman tilaa säästävästi muotoiltu EZVIZ T1- liiketunnistin monipuoliseen käyttöön niin kotiisi, toimistollesi tai varastollesi. Voit asentaa sen vaivattomasti juuri sinne mihin haluat, eikä ulkopuolisen ole helppo huomata sitä. T1 -liiketunnistin on tarkoitettu käytettäväksi ja yhdistettäväksi EZVIZ A1-hälytysjärjestelmän kanssa.

Suojaat kotisi mahdollisilta tunkeilijoilta tyyliä säästelemättä, ja pidät itsesi sekä läheisesi turvassa. Liiketunnistin on täysin langaton, jonka lisäksi siinä on immuunipassiivinen infrapuna (PIR) liiketunnistin lemmikkieläimiä varten. Se tunnistaa tavallisen kokoisen lemmikkieläimen, eikä tällöin hälytä turhaan. Kun se taas havaitsee ihmisen tai muun epätavallisen liikkuvan ympäristössään, saat välittömästi hälytyksen älypuhelimeesi turvallisuutesi takaamiseksi.

T1 -liiketunnistimessa on laaja havaitsemisalue ja älykkään havaintojärjestelmän ansiosta se ei anna vääriä hälytyksiä. Kun yhdistät laitteen EZVIZ-sovellukseen, saat hälytykset suoraan älypuhelimeesi. Lisäksi liiketunnistimen ja muiden EZVIZ-laitteiden säätäminen ja hallinta on muutenkin vaivatonta sovelluksesta käsin. Voit myös esimerkiksi yhdistää liiketunnistimen jo omistamiisi EZVIZ-valvontakameroihin, jolloin saat myös tarkkaa videokuvaa liiketunnistimen aktivoituessa.

-Immuunipassiivinen infrapuna tunnistin (PIR)
-Tuotteen mitat: 66 x 99 x 38 mm, paino: 68 g
-Horisontaalinen kuvakulma 100°
-Tunnistusalue jopa 12 × 12m
-Langaton 868 Mhz
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.