Ezviz T2 langaton magneettihälytin oviin/ikkunoihin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-T2-A
  • Tuotenumero: 6954273628796
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 2 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 35,00 3500
Määrä: kpl

Tiedostot

Paranna kotisi tai työpaikkasi turvallisuutta EZVIZ:n T2-ovi-ikkuna anturin avulla. Anturi on täysin langaton ja sen kompakti muotoilu tekee asentamisesta helppoa kaikenlaisiin oviin ja ikkunoihin. Anturi on tarkoitus asentaa oviin tai ikkunoihin, näin ollen suojaten kotisi avauskohdat.

Valittavana on kaksi eri tilaa tarpeidesi mukaan. Kun olet kotona, voit asettaa anturin ”kotitilaan”, jolloin anturi toimii ovikellona. Kun taas lähdet pois kotoa, asettamalla ”poissa kotoa” tilan, anturi toimii kotisi suojaajana. Saat tällöin hälytyksen aina ikkunan tai oven avautuessa, ja pidät tunkeilijat loitolla.

Yhdistämällä laitteen EZVIZ-sovellukseen (Android ja Apple) saat säädettyä ja hallittua laitetta vaivattomasti ja monipuolisesti esimerkiksi älypuhelimesi kautta. Laitteen voi myös yhdistää lukuisiin muihin EZVIZ:n tuotteisiin, kuten valvontakameroihin. Saat näin maksimoitua kotisi turvallisuuden.

EZVIZ T2-anturi ei ole tarkoitettu käytettäväksi pelkästään. Se tulee aina yhdistää EZVIZ A1-hälytysjärjestelmän kanssa, joka myydään erikseen.

-Tuotteen mitat: 71,9 x 50 x 18,5 mm, paino: 30 g
-Pariston kesto 2 vuotta
-Pariston malli CR2450
-Langaton 868 Mhz
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.