Garmin Dash Cam 67W

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02505-15
  • Tuotenumero: 753759269425
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 5 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 249,00 24900
Määrä: kpl

Katso kaikki valikoimissamme olevat autokamerat tästä!

Tämä taskukokoinen Garmin Dash Cam 67W -kojelautakamera on todella pieni, joten sillä on kätevä tallentaa videota ilman, että se on tielläsi. Siistin ja huomaamattoman asennuksen varmistaa mahdollisuus ohjata virtajohto joko ylä- tai alakautta. Tämä kojelautakamera kestää ankaratkin olosuhteet ajoneuvossa, esimerkiksi suoran auringonvalon ja kuumuuden.

Vaikuttava, erittäin laaja 180 asteen katselukulma takaa, että ympäristö tallentuu kattavasti. Saat silminnäkijän kuvauksen edessä olevasta tiestä, mukaan lukien poikittaisliikenne. 1440p:n HD-videolaadun, 180 asteen linssin ja Garmin Clarity™ HDR -optiikan ansiosta voit tallentaa tärkeät tiedot päivin ja öin terävänä videona. Halutessasi voit toistaa videota suoraan laitteen LCD-näytössä, jonka koko on 2″.

Liitettynä ajoneuvon virtalähteeseen kamera tallentaa jatkuvasti, joten kun se on kerran asennettu, sen voi unohtaa. Kamera tallentaa videon automaattisesti havaitessaan tapahtuman. Sisäinen GPS lisää tallennettuun videoon sijaintitiedot, joten voit todistaa tapahtuma-ajat ja -paikat tarkasti.

Pidä kädet ohjauspyörässä ja käske kameraa äänikomennoilla esimerkiksi tallentamaan video, aloittamaan ja lopettamaan äänitallennus tai ottamaan still-kuva. Sitä voi käyttää englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja ruotsiksi.

Videot tallennetaan suojatusti Vault-verkkotilaan, ja niitä voi käyttää yhteensopivan älypuhelimen Garmin Drive -sovelluksella. Kun Wi-Fi-yhteys on käytössä, voit jakaa videoleikkeitä lähettämällä linkin ja salasanan. Videoleikkeet tallennetaan Vault-verkkotilaan 24 tunniksi latausajankohdasta. Lisäksi Garmin tarjoaa laajennettuja tallennussopimuksia, jotka edellyttävät maksullista tilausta.

Parantaa kuljettajan tietoisuutta:
- Travelapse-ominaisuus. Jaa ajosi kavereiden kanssa Travelapse-ominaisuudella. Se pakkaa tuntien ajon muutaman minuutin kohokohdiksi videoon, jonka voit jakaa helposti.
- Liikennevalo- ja nopeusvalvontakamerat. Tämä kamera hälyttää lähellä olevista liikennevalo- ja nopeusvalvontakameroista. Ei käytettävissä kaikilla alueilla.
- Etuosan törmäysvaroitukset. Saat ajoturvallisuutta parantavia hälytyksiä, jos ajat liian lähellä edessä olevaa ajoneuvoa.
- "Go"-hälytykset. Tämä toiminto ilmoittaa, kun edessäsi pysähdyksissä oleva liikenne lähtee taas liikkeelle.
- Kaistanvaihtovaroitukset. Saat hälytyksiä, jos ajaudut pois tieltä tai keskiviivan yli.

Yhteensopivan älypuhelimen Garmin Drive -sovelluksella voit etäkäyttää kameraa ja reaaliaikaista näkymää, kun olet poissa pysäköidyn autosi luota. Se edellyttää aktiivista Wi-Fi-yhteyttä ja pysyvää virransaantia. Jotkin ajoneuvot edellyttävät pysyvää virtajohtoa (myydään erikseen).

Toiminto tarkkailee toimintaa pysäköidyn ajoneuvosi ympäristössä. Jos se havaitsee tapahtuman, se hälyttää automaattisesti näyttämällä videoleikeilmoituksia yhteensopivan älypuhelimen Garmin Drive -sovelluksessa. Se edellyttää aktiivista Wi-Fi-yhteyttä.

Sinun ei tarvitse valita, haluatko virtaa kojelautakameraan vai ladata puhelimen. Kumpikin onnistuu, koska mukana toimitetussa laturissa on ylimääräinen USB-portti.

Laitteen mitat: L x K x S: 5,62 x 4,05 x 2,19 cm, paino: 57.0 g
Akku: ladattava litiumioniakku, akunkesto enintään 30 min
Näytön tarkkuus: 320 x 240 kuvapistettä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.