Garmin Drive 52 Europe MT - RDS Traffic

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02036-11
  • Tuotenumero: 753759223205
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 189,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Garmin Drive 52 -navigaattorissa on yksinkertaiset valikot ja helppolukuiset kartat. Sen kirkkaassa 5-tuumaisessa kosketusnäytössä näet käännöskohtaiset ajo-ohjeet yhdellä silmäyksellä. Tämä navigaattori sopii niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille. Siinä on esiladatut yksityiskohtaiset kartat, reaaliaikaiset liikennetiedot ja karttapäivitykset sekä ajoturvallisuutta edistävät kuljettajan hälytykset.

Voit välttää ruuhkat ja muut hidastukset kokonaan, kun käytössäsi on hälytyksiä, jotka ehdottavat vaihtoehtoisia reittejä, jotka kiertävät tietyömaat ja onnettomuuspaikat. Reaaliaikaisten lisätietojen ansiosta löydät pysäköintipaikan helposti ja nopeasti. Saat käyttöösi liikennehälytykset, valvontakamerat ja ajantasaiset sääennusteet lataamalla Smartphone Link -sovelluksen, joka yhdistää Garmin Drive -laitteen yhteensopivaan älypuhelimeen.

Voit lukea TripAdvisor-arvioita reitin varrella tai määränpään lähellä olevista hotelleista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Kuljettajan hälytykset edistävät ajoturvallisuutta ja tilannetietoisuutta varoittamalla esimerkiksi edessäpäin olevista jyrkistä mutkista, nopeusrajoituksen muutoksista, valvontakameroista ja tasoristeyksistä.

Direct Access -toiminto yksinkertaistaa navigointia tiettyihin monimutkaisiin määränpäihin, kuten lentokentille tai ostoskeskuksiin. Se jopa navigoi pysäköintialueen halki määränpäätä lähimmälle ovelle.

-Valmis ajoon, sisältää TripAdvisor-matkailijaluokitukset ja miljoonia Foursquare-kohdepisteitä
-Helppokäyttöinen 5-tuumainen navigaattori sisältää yksityiskohtaiset karttapäivitykset
-Tarjoaa reaaliaikaisia palveluja, kuten reaaliaikaiset liikenne- ja pysäköintitiedot
-Edistää ajoturvallisuutta yksityiskohtaisilla ääniopasteilla käännös käännökseltä
-Yksinkertaiset näyttövalikot ja kirkkaat, helppolukuiset kartat

Katso tuotteen kartta-alue napsauttamalla tätä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.