Garmin DriveSmart 61 Europe LMT-S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-01681-12
  • Tuotenumero: 753759170042
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 4 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 259,00
Määrä: kpl

Tiedostot

LMT-S-versio sisältää elinikäiset karttatietopäivitykset tuotteen koko käyttöiän ajan ja reaaliaikaiset liikennetiedot, kun käytät Smartphone Link -sovellusta yhteensopivassa mobiililaitteessa.

Säilytä yhteydet ajaessasi Garmin DriveSmart -navigaattorilla, joka sisältää monenlaisia älykkäitä ominaisuuksia kätevien kuljettajan hälytysten ja helppotajuisten ajo-ohjeiden lisäksi. Tulevaisuus on ulottuvillasi Garmin-laitteessasi handsfree-puheluista ja reaaliaikaisista liikennetiedoista esimerkiksi sisäiseen Wi-Fi-yhteyteen. Katso vain eteenpäin ja aja.

Kun synkronoit Bluetooth-älypuhelimen ja Garmin DriveSmart -laitteen, saat käyttöösi upeita ominaisuuksia, joilla säilytät yhteydet irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Voit soittaa handsfree-puheluita ja vastaanottaa mukautettavia älykkäitä ilmoituksia navigaattorin näyttöön. Näet siis tulevat puhelut, tekstiviestit ja kalenterimuistutukset tarvitsematta ottaa puhelinta käteen.

Voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla nyt, kun Garmin DriveSmart -navigaattorissa on sisäinen Wi-Fi-yhteys. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet langattomassa kotiverkossa, saat ilmoituksen näyttöön automaattisesti. Siitä tiedät liittää laitteen pistorasiaan ja antaa sen päivittyä Wi-Fi-yhteyden kautta latautuessaan. Sen jälkeen voit lähteä taas ajamaan.

Garmin DriveSmart 61 edistää ajoturvallisuutta ja tilannetietoisuutta antamalla kuljettajan hälytyksiä jyrkistä mutkista, nopeuden muutoksista, tasoristeyksistä ja ylityspaikoista eläimille. Lisäksi navigaattori varoittaa, jos ajat väärään suuntaan yksisuuntaisella kadulla tai lähellä on kouluja tai koulualueita. Saat ilmoitukset lähellä olevista liikennevalo- ja nopeuskameroista. Saat myös väsymysvaroituksia, joissa ehdotetaan mahdollisia levähdysalueita usean ajotunnin jälkeen.

-Helppokäyttöinen GPS-navigaattori, jossa on yhteysominaisuuksia ja kirkas 6.95-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö
-Garminin maksuton digitaalinen liikennepalvelu (DAB) - Garminin paras liikenneratkaisu - suoraan käyttövalmis!
-Bluetooth-puhelut, älykkäät ilmoitukset ja puheohjattu navigointi (vain koko Euroopan karttamallissa)
-Tarjoaa reaaliaikaisia palveluja, kuten reaaliaikaiset pysäköintitiedot ja reaaliaikaiset säätiedot
-Sisäinen Wi-Fi helppoa kartta- ja ohjelmistopäivitystä varten
-Sisältää elinikäiset valvontakamerapäivitykset

Katso tuotteen kartta-alue napsauttamalla tätä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.