Garmin Fenix 5 Plus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-01988-11
  • Tuotenumero: 753759207069
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 599,90 59990
Määrä: kpl
Garmin Fenix 5 Plus -sarjan kellot ovat urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset ja ottaa kartat ja musiikki mukaan. Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat ja reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 1000 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua.

Olitpa kaupungissa tai vaelluspolulla, kaikki Fenix 5 Plus -sarjan kellot tarjoavat sisäiset kartta- ja navigointitoiminnot, jotka auttavat pitämään sinut kartalla ja reitillä. Esiladatut täysväriset TopoActive Europe -kartat on optimoitu siten, että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä.

Juoksun ja pyöräilyn harrastajille on tarjolla suosioon perustuva Trendline-reititys, joka hyödyntää miljoonia kilometrejä Garmin Connect -palvelun keräämiä tietoja. Se auttaa sinua juoksemaan ja pyöräilemään kuten paikalliset – matkustitpa missä tahansa.

Fenix 5 Plus -kellossa on GPS- ja GLONASS-yhteensopivuuden lisäksi Galileo-satelliittivastaanotin, joka auttaa muodostamaan yhteyden haastavimmissakin ympäristöissä. Karttapohjaisen opastuksen lisäksi kussakin kellossa on edistyneet ABC-anturit (korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi) tilannetietoisuuden parantamiseen ulkotiloissa.

Sisäinen korkeusmittari näyttää korkeustiedot ja seuraa tarkasti nousua ja laskua esimerkiksi patikoitaessa, ja kallistuksen kompensointia käyttävä kolmiakselinen sähköinen kompassi osoittaa kulkusuuntasi niin liikkeellä kuin paikalla ollessasi.

Kaikki Fenix 5 Plus -sarjan kellot ovat täynnä edistyneitä harjoittelutoimintoja, joiden avulla voit seurata kuntoasi ja suorituskykyäsi. Hyödynnä fysiologisia mittauksia, juoksudynamiikkaa ja muita ominaisuuksia, jotka seuraavat harjoitustilastojasi, mittaavat edistystäsi ja hienosäätävät asentoasi. Harjoittelun tila arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa.

An Anaerobinen harjoitusvaikutusanturi auttaa sinua näkemään, kuinka harjoittelu auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta. Kello sisältää erityiset esiladatut suoritusprofiilit esimerkiksi uintia, juoksua, pyöräilyä, patikointia, hiihtoa, soutua ja suppailua varten. Voit lisätä motivaatiotasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia laitteeseen Garmin Connectista.

-Tarjoaa suosioon perustuvan Trendline-reitityksen, joka auttaa löytämään parhaat reitit ja seuraamaan niitä
-GPS-monilajiälykello rannesykemittaustekniikalla ja värillisillä TopoActive Europe -kartoilla
-Synkronoi musiikin suoratoistopalvelujen (Spotify) kanssa, jotta voit tallentaa ja toistaa kellolla
-Garmin Pay -toiminto. Lähimaksuratkaisun ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja kortit kotiin
-Akun suorituskyky: jopa 12 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia GPS-tilassa
-Sopii seikkailijoille, jotka hakevat erittäin kestävää laitetta

Tekniset tiedot:
-Akku: älykellotilassa enintään 12 päivää, enintään 8 tuntia GPS-tilassa
-Näytön tyyppi: auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP
-Näytön koko 1.2", näytön tarkkuus 240 X 240 pikseliä
-Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 163-249 mm
-Kotelon koko (L x P x K) 47 x 47 x 15.8 mm
-Paino hihnan kanssa 86 grammaa
-Vesitiiviys: 10 ATM

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.