Garmin Vivosmart 3 Large Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-01755-03
  • Tuotenumero: 753759173692
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 7 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 59,00 5900
Määrä: kpl

Katso kaikki Garmin Vivosmart 3 -aktiivisuusrannekkeet ja lisätarvikkeet tästä.

Garmin Vivosmart 3 Small/Medium -koko sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 122–188 mm. Large-koko sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 148–215 mm.

Aktiivisuusranneke ei määritä sinua, mutta sillä tekemäsi toimet saattavat määrittää. Siksi vívosmart 3 -rannekkeen profiili on hillitty mutta tyylikäs, jotta se sopii kaikkiin tyyleihin, ja sen älykkäät ominaisuudet pitävät sinut varpaillasi. Voit seurata aktiivisuuttasi ja sykettäsi, saat älykkäitä ilmoituksia ja voit käyttää monipuolisia kuntoilun seurantatyökaluja, kuten maksimaalisen hapenottokyvyn arviota ja fyysisen ikäsi.

Tyylitajusi on yksilöllinen. Garmin vívosmart 3 täydentää tyyliäsi muttei jätä sitä varjoonsa. Garmin vívosmart 3 -rannekkeessa on kapea, huomaamaton hihna, joka sopii tyyliisi taatusti. Se sopii hillityimpäänkin makuun. Rannekkeen piilonäyttö näkyy vain, kun haluat. Se häviää näkyvistä, kun et käytä sitä. Se on täydellinen kumppani niin toimistoon, salille, altaaseen kuin muuhunkin elämään.

vívosmart 3 -aktiivisuusrannekkeessa on Elevate-rannesykemittaustekniikan1 ansiosta runsaasti upeita toimintoja, joilla voit seurata kuntotasoasi monipuolisesti. Se on esimerkiksi ensimmäinen aktiivisuusranneke, joka arvioi maksimaalista hapenottokykyä. Se voi jopa arvioida fyysisen ikäsi, jota pystyt ehkä laskemaan ajan myötä kovalla työllä ja säännöllisellä harjoittelulla.

vívosmart 3 seuraa sykettäsi lyöntikohtaisesti, mistä käytetään myös nimitystä sykevälivaihtelu. Näet kaavion suoraan laitteessasi aina, kun istut tai olet levossa. Nouseva taso tarkoittaa stressin kasvamista. Mistä se johtuu? Se voi johtua monenlaisista fyysisistä tai henkisistä lähteistä. vívosmart 3 auttaa tunnistamaan stressin kasvun, jotta pystyt välttämään sitä.

Pysyt hyvin ajan tasalla, kun näet sähköpostit, tekstiviestit ja yhteisöpalvelujen ilmoitukset suoraan ranteessasi. Muita elämää helpottavia ominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connectiin ja yhteensopivuus TrueUpin kanssa, jotta voit synkronoida useita aktiivisuusrannekkeita. Voit myös etsiä puhelimesi ja säätää musiikkia suoraan ranteessasi.

-Sisältää kuntoilun seurantatyökaluja, kuten maksimaalinen hapenottokyky, fyysinen ikä ja voimaharjoittelu
-Seuraa esimerkiksi askeleita, noustuja kerroksia, kulutettuja kaloreita, tehominuutteja ja unta
-Sykemittaus joka päivä vuorokauden ympäri Elevate-rannesykemittaustekniikalla
-Seuraa hyvinvointia koko päivän stressinseurantatoiminnolla
-Turvallinen uidessa ja suihkussa
-Akunkesto: enintään 5 päivää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.