ALE 19 %
  • Garmin zūmo 346 Western Europe LMT-S
  • Garmin zūmo 346 Western Europe LMT-S
  • Garmin zūmo 346 Western Europe LMT-S

Garmin zūmo 346 Western Europe LMT-S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02019-11
  • Tuotenumero: 753759209827
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 18 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 299,00 369,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Nyt tehtäviin tilauksiin veloituksetta mukaan ylimääräinen kiinnityssarja, jolla saat navigaattorin näppärästi kiinni toiseen moottoripyörään, mönkijään tai moottorikelkkaan Edun arvo noin 100 euroa. Ylimääräinen kiinnityssarja lisätään tilauksiin automaattisesti.

Säänkestävän rakenteensa, langattomien yhteyksiensä ja käteen sopivan 4,3 tuuman kosketusnäyttönsä ansiosta zūmo 346LMT-S -moottoripyöränavigaattori tekee yksinkertaisista ajomatkoista jännittäviä seikkailuja. Ja sinulla on hauskaa ystäviesi kanssa.

Adventurous Routing -valinnat auttavat sinua välttämään tylsiä moottoriteitä. zūmo 346LMT-S antaa sinun määrittää reittiasetukset, jotka suosivat mutkaisia, mäkisiä ajoreittejä. Voit helposti lähettää GPX-tiedostoja puhelimestasi zūmoon tai jakaa GPX-tiedostoja ystävillesi, jotta voitte ajaa samaa reittiä. Kun zūmo on pariliitetty puhelimeesi, Smartphone Link -sovelluksen myötä saat käyttöön LiveTrack-toiminnon, jonka avulla kaverisi voivat seurata sijaintiasi ajaessasi.

Kun synkronoit zūmo-laitteen yhteensopivan älypuhelimen ja Bluetooth-kuulokkeen tai -kypärän kanssa (myydään erikseen), voit soittaa ja vastaanottaa puheluita riisumatta käsineitä tai kypärää. Puhelin saa olla suojassa taskussa tai satulalaukussa, ja handsfree-puhelut onnistuvat silti niin, että voit pitää katseesi tiessä. Voit myös saada mukautettavia älykkäitä ilmoituksia zūmoon puheluista, tekstiviesteistä ja sovellusten hälytyksistä. Lisäksi voit hallita älypuhelimesi musiikkia ja soittolistoja suoraan zūmo-navigaattorin näytössä. Voit kuunnella musiikkia ajaessasi.

Mitä edessäpäin tapahtuu? zūmo 346LMT-S -laitteella saat käyttöösi reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot Smartphone Link -sovelluksen kautta. Tämä maksuton mobiilisovellus yhdistää zūmon iPhone- tai Android-älypuhelimeen.

Voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla, koska zūmo 346LMT-S -navigaattorissa on sisäinen Wi-Fi-yhteys. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet Wi-Fi-verkossa, saat automaattisesti näyttöön ilmoituksen, että voit päivittää koskettamalla painiketta. Sinun ei tarvitse liittää zūmoa tietokoneeseen.

Moottoripyöräilijöiden moottoripyöräilijöille suunnittelema kestävä zūmo 346LMT-S tuo järkevää tekniikkaa ohjaustankoon. Siinä on sisäinen ajotietokone ja kompassinäyttö, nopeusrajoitusnäyttö ja intuitiivinen kosketusnäyttö, jossa tietojen antaminen on helppoa ja nopeaa – myös käsineet kädessä. Lujatekoinen kotelo kestää polttoainehöyryt, UV-säteet ja ankaratkin sääolot.

-Pysy yhteyksissä handsfree-puhelujen, älykkäiden ilmoitusten ja ryhmän jäsenten helpon GPX-tiedostojen jakamisen ansiosta
-Käsinekäyttöön sopiva, auringonvalossakin luettava 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, joka kestää polttoainehöyryt, UV-säteet
-Garmin Adventurous Routing suosii mutkaisia ja mäkisiä teitä ja käyttää mahdollisimman vähän suuria valtateitä
-Ajajan hälytykset varoittavat muun muassa tulevista jyrkistä mutkista ja nopeusvalvontakameroista
-Käytä maksuttomia reaaliaikaisia liikenne- ja sääpalveluja Smartphone Link -sovelluksella
-Sisäinen Wi-Fi helppoa kartta- ja ohjelmistopäivitystä varten ilman tietokonetta
-Esiladattuina länsi-Euroopan elinikäiset kartat

Myyntipakkaus pitää sisällään kaikki tarvittavat telineet ja tarvikkeet navigaattorin kiinnittämiseksi moottoripyörään sekä kiinteästi asennettavan virtajohdon moottoripyörän akkuun.

Katso tuotteen kartta-alue napsauttamalla tätä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.