Garmin zūmo 396 Europe LMT-S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02019-10
  • Tuotenumero: 753759207731
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 399,00
Määrä: kpl

Tiedostot

Säänkestävän rakenteensa, langattomien yhteyksiensä ja käteen sopivan 4,3 tuuman kosketusnäyttönsä ansiosta zūmo 396LMT-S -moottoripyöränavigaattori tekee yksinkertaisista ajomatkoista jännittäviä seikkailuja. Ja sinulla on hauskaa ystäviesi kanssa.

Adventurous Routing -valinnat auttavat sinua välttämään tylsiä moottoriteitä. zūmo 396LMT-S antaa sinun määrittää reittiasetukset, jotka suosivat mutkaisia, mäkisiä ajoreittejä. Voit helposti lähettää GPX-tiedostoja puhelimestasi zūmoon tai jakaa GPX-tiedostoja ystävillesi, jotta voitte ajaa samaa reittiä. Kun zūmo on pariliitetty puhelimeesi, Smartphone Link -sovelluksen myötä saat käyttöön LiveTrack-toiminnon, jonka avulla kaverisi voivat seurata sijaintiasi ajaessasi.

Kun synkronoit zūmo-laitteen yhteensopivan älypuhelimen ja Bluetooth-kuulokkeen tai -kypärän kanssa (myydään erikseen), voit soittaa ja vastaanottaa puheluita riisumatta käsineitä tai kypärää. Puhelin saa olla suojassa taskussa tai satulalaukussa, ja handsfree-puhelut onnistuvat silti niin, että voit pitää katseesi tiessä. Voit myös saada mukautettavia älykkäitä ilmoituksia zūmoon puheluista, tekstiviesteistä ja sovellusten hälytyksistä. Lisäksi voit hallita älypuhelimesi musiikkia ja soittolistoja suoraan zūmo-navigaattorin näytössä. Voit kuunnella musiikkia ajaessasi.

Mitä edessäpäin tapahtuu? zūmo 396LMT-S -laitteella saat käyttöösi reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot Smartphone Link -sovelluksen kautta. Tämä maksuton mobiilisovellus yhdistää zūmon iPhone- tai Android-älypuhelimeen.

Voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla, koska zūmo 396LMT-S -navigaattorissa on sisäinen Wi-Fi-yhteys. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet Wi-Fi-verkossa, saat automaattisesti näyttöön ilmoituksen, että voit päivittää koskettamalla painiketta. Sinun ei tarvitse liittää zūmoa tietokoneeseen.

Moottoripyöräilijöiden moottoripyöräilijöille suunnittelema kestävä zūmo 396LMT-S tuo järkevää tekniikkaa ohjaustankoon. Siinä on sisäinen ajotietokone ja kompassinäyttö, nopeusrajoitusnäyttö ja intuitiivinen kosketusnäyttö, jossa tietojen antaminen on helppoa ja nopeaa – myös käsineet kädessä. Lujatekoinen kotelo kestää polttoainehöyryt, UV-säteet ja ankaratkin sääolot.

-Pysy yhteyksissä handsfree-puhelujen, älykkäiden ilmoitusten ja ryhmän jäsenten helpon GPX-tiedostojen jakamisen ansiosta
-Käsinekäyttöön sopiva, auringonvalossakin luettava 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, joka kestää polttoainehöyryt, UV-säteet
-Garmin Adventurous Routing suosii mutkaisia ja mäkisiä teitä ja käyttää mahdollisimman vähän suuria valtateitä
-Ajajan hälytykset varoittavat muun muassa tulevista jyrkistä mutkista ja nopeusvalvontakameroista
-Käytä maksuttomia reaaliaikaisia liikenne- ja sääpalveluja Smartphone Link -sovelluksella
-Sisäinen Wi-Fi helppoa kartta- ja ohjelmistopäivitystä varten ilman tietokonetta
-Esiladattuina länsi-Euroopan elinikäiset kartat

Myyntipakkaus pitää sisällään kaikki tarvittavat telineet ja tarvikkeet navigaattorin kiinnittämiseksi moottoripyörään sekä kiinteästi asennettavan virtajohdon moottoripyörän akkuun. zūmo 396LMT-S myyntipakkaus pitää sisällään myös autotelineen (imukuppikiinnitys, teline, autolaturi).

Katso tuotteen kartta-alue napsauttamalla tätä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.