Honor 200 8GB+256GB Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5109BGRK
  • Tuotenumero: 6936520843893
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 599,00 59900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreissä Black ja Green.

Uuden Honor 200 -puhelimen kaikki kamerat ovat valmiina ikuistamaan jokaisen puolesi. Puhelimen suurikennoiset ja valovoimaiset takakamerat muodostavat monitoimisen kolmikon, jolla taltioit otokset läheltä, kaukaa ja laajasti, päivin sekä öin. Ikonisen Harcourt studiosin kanssa yhteistyössä toteutetut kuvausvärimaailmat, tekoäly ja kuvanvakaimet mahdollistavat erityisesti muotokuvauksessa studiolaadun taideteokset.

Monipuolinen aukkotila sallii bokeh-efektin ja tarkennuspisteen kanssa leikittelyn taustan sekä kuvauskohteen välillä. Olipa tyylisi sitten vallattomasti kokeileva tai ajattomien klassisten muotokuvien ikuistaja, Honor 200:n kamera toimii työkalunasi kaikissa tilanteissa.

Suuri nelikaareva näyttö on Honor 200 -puhelimen parhaimpia ominaisuuksia. Näyttö on kosketusherkkä, sulava ja tarkka sekä sen värimaailma on erittäin kylläinen. Kirkkaassa auringonvalossa käytettäessä näytön valovoimaisuus auttaa selkeässä luettavuudessa ja puhelin osaa mukautua myös pimeämpään ympäristöön.

Silmiesi suojaksi näytössä on dynaaminen himmennys sekä laitteistotason sinivalonsuodatus. Vuorokausirytmiä mukaileva sirkadiaaninen tila muuttaa näytön värimaailmaa lämpimämmäksi illalla, jolloin kehon luonnollinen unirytmi häiriintyy mahdollisimman vähän. Kaksoiskaiuttimet tuottavat tarvittaessa lujaa ääntä, mutta tukevat myös mukautuvaa ääntä, pitäen äänenvoimakkuuden viihtyisänä esimerkiksi nukkumaan mennessä.

Linjakkaasti muotoillun rungon sisään on mahdutettu paljon tehoa. Laitteen korkean suorituskyvyn takeena on Snapdragon 7 Gen 3 -mobiilipiirisarja, joka mahdollistaa nopeat 5G-yhteydet sekä viiveettömän sulavan käytön 8 gigatavun keskusmuistin avustamana. HONORin uuden sukupolven pii-hiili-teknologialla toteutettu akku on kapasiteetiltaan 5200 mAh, joten akkuahdistuksesta ei tarvitse kärsiä. Akku kestää sekä käyttöä että täyttöä, ja on ladattavissa 100 W langallisella HONOR SuperCharge -latauksella silmänräpäyksessä.

Honorin uusin MagicOS 8.0 tarjoaa käyttäjälleen tuttujen ominaisuuksien rinnalle myös tekoälyavustusta ja käyttöä helpottavia toimintoja. Magic Capsule -palkki näytön yläreunassa on pikareittisi mm. musiikin hallintaan ja eri kellotoimintoihin. Magic Portal -ominaisuudella voit etsiä, tallentaa tai jakaa yhdellä eleellä kuvia, ostoksia, karttoja ja yhteystietoja. Tekoälyavusteinen kamera auttaa aloittelevaa ja harrastuneempiakin valokuvaajia. Lisäksi MagicOS 8.0 tarjoaa monta personointimahdollisuutta lukitusnäytölle ja työpöydälle.

Tekniset tiedot:
- Näyttö: 6.7", resoluutio 2664 x 1200, virkistystaajuus 120 Hz
- Kamerat: takakamera 50 + 50 + 12 MP, etukamera 50 MP
- Prosessori: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3
- Kaksois-SIM ominaisuus, nano-SIM, eSIM
- Mitat: 74.6 x 7.7 x 161.5, paino 187 g
- Käyttöjärjestelmä: MagicOS 8.0
- Tallennuskapasiteetti: 256 GB
- Sormenjäljenlukija
- RAM-muisti: 8 GB
- Akku 5200 mAh
- Bluetooth 5.3
- USB-C
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.