Honor 200 Pro 12GB+512GB Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5109BFSY
  • Tuotenumero: 6936520843831
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 799,00 79900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavana väreissä Black ja White.

Honor 200 Pro -puhelimen kaikki kamerat ovat valmiina ikuistamaan jokaisen puolesi. Puhelimen suurikennoiset ja valovoimaiset takakamerat muodostavat uskomattoman kolmikon, jolla taltioit otokset läheltä, kaukaa ja laajasti, päivin sekä öin.

Ikonisen Harcourt studiosin kanssa yhteistyössä toteutetut kuvausvärimaailmat, tekoäly ja kuvanvakaimet mahdollistavat erityisesti muotokuvauksessa studiolaadun taideteokset. HDR-tilaa voi hyödyntää etualan piirteiden korostamiseen tai siluettimaiseen hämärtämiseen. Monipuolinen aukkotila sallii bokeh-efektin ja tarkennuspisteen kanssa leikittelyn taustan sekä kuvauskohteen välillä. Olipa tyylisi sitten vallattomasti kokeileva tai ajattomien klassisten muotokuvien ikuistaja, Honor 200 Pro:n kamera toimii työkalunasi kaikissa tilanteissa.

Suuri nelikaareva näyttö on Honor 200 Pro -puhelimen parhaimpia ominaisuuksia. Näyttö on kosketusherkkä, sulava ja tarkka sekä sen värimaailma on erittäin kylläinen. Kirkkaassa auringonvalossa käytettäessä näytön valovoimaisuus auttaa selkeässä luettavuudessa ja puhelin osaa mukautua myös pimeämpään ympäristöön.

Silmiesi suojaksi näytössä on dynaaminen himmennys sekä laitteistotason sinivalonsuodatus. Vuorokausirytmiä mukaileva sirkadiaaninen tila muuttaa näytön värimaailmaa lämpimämmäksi illalla, jolloin kehon luonnollinen unirytmi häiriintyy mahdollisimman vähän. Kaksoiskaiuttimet tuottavat tarvittaessa lujaa ääntä, mutta tukevat myös mukautuvaa ääntä, pitäen äänenvoimakkuuden viihtyisänä esimerkiksi nukkumaan mennessä.

Linjakkaasti muotoillun rungon sisään on mahdutettu valtavasti tehoa monella tapaa. Laitteen korkean suorituskyvyn takeena on täysin uusi Snapdragon 8s Gen 3 -mobiilipiirisarja, joka mahdollistaa nopeat 5G-yhteydet sekä viiveettömän sulavan käytön 12 gigatavun keskusmuistin avustamana.

Honorin uuden sukupolven pii-hiili-teknologialla toteutettu akku on kapasiteetiltaan 5200 mAh, joten akkuahdistuksesta ei tarvitse kärsiä. Akku kestää sekä käyttöä että täyttöä, ja on ladattavissa 100 W langallisella sekä 66 W langattomalla Honor SuperCharge -latauksella silmänräpäyksessä.

Honor 200 Pro toimii siellä, missä sinäkin: IP65-luokiteltu roiskevesi-pölytiiveys, akun kylmänkesto sekä paranneltu Honor C1+ RF-piiri pitävät tämän kauniisti muotoillun älypuhelimen vauhdissa mukana ja kiinni verkoissa.

Honorin uusin MagicOS 8.0 tarjoaa käyttäjälleen tuttujen ominaisuuksien rinnalle myös tekoälyavustusta ja käyttöä helpottavia toimintoja. Magic Capsule -palkki näytön yläreunassa on pikareittisi mm. musiikin hallintaan ja eri kellotoimintoihin. Magic Portal -ominaisuudella voit etsiä, tallentaa tai jakaa yhdellä eleellä kuvia, ostoksia, karttoja ja yhteystietoja. Tekoälyavusteinen kamera auttaa aloittelevaa ja harrastuneempiakin valokuvaajia. Lisäksi MagicOS 8.0 tarjoaa monta personointimahdollisuutta lukitusnäytölle ja työpöydälle.

Tekniset tiedot:
- Kamerat: takakamera 50 + 50 + 12 MP, etukamera 50 + 2 MP
- Näyttö: 6.78", resoluutio 1224 x 2700, 120 Hz
- Prosessori: Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
- Kaksois-SIM ominaisuus, nano-SIM, eSIM
- Mitat: 75.2 x 8.2 x 163.3 mm, paino 199 g
- Mobiilikäyttöjärjestelmä: MagicOS 8.0
- Tallennuskapasiteetti: 512GB
- USB-C-latausliitin
- Sormenjäljenlukija
- RAM-muisti: 12 GB
- Akku: 5200 mAh
- Bluetooth 5.3
- IP65
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.