Huawei FreeBuds 3 Red

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55032452
  • Tuotenumero: 6901443366545
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 179,00 17900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Modernit ja täysin langattomat Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet on suunniteltu ergonomisesti niin, että ne tuntuvat mukavilta ja pysyvät hyvin korvissa. Kompakti latauskotelo on kevyt ja tyylikäs ja helppo kantaa aina mukana.

Kirin A1 -prosessorin ansiosta Bluetooth-yhteyden pätkinnästä ei tarvitse pitää huolta. Bluetooth 5.1 -yhteys on vakaa ja nopea, eli kuulokkeet sopivat myös hyvin pelaamiseen. Latenssi on minimoitu ja äänen sekä videon synkronointi toimii saumattomasti.

Huawein FreeBuds 3 -kuulokkeissa on myös vastameluominaisuus, eli saat vaimennettua häiritsevän taustamelun ja kuulet puhelut sekä musiikin kirkkaasti hälyisessäkin ympäristössä.

Kuulokkeiden mukana tulee latauskotelo, jonka ansiosta kuulokkeiden jopa 4 tunnin akunkeston saa pidennettyä jopa 20 tuntiin säilyttämällä kuulokkeita latauskotelossa. Latauskotelon voi ladata myös langattomasti latausalustalla tai esimerkiksi puhelimestasi, jos puhelimesi tukee käänteistä langatonta latausta. Latauskotelo on erittäin tehokas, sillä jo 5 minuutin latauksella saat 1h 45min kuunteluaikaa kuulokkeillesi.

Pienestä koostaan huolimatta äänenlaadusta ei ole tingitty. Kuulokkeiden dynaamiset ajurit sekä taajuuskorjain tuottavat upeaa ääntä kirkkaalla diskantilla, luonnollisilla altoilla ja syvällä bassoilla, niin kuulet yksityiskohdat rikkaampina.

Kuulokkeet sopivat täydellisesti sisällä työskentelyyn tai ulkona liikkumiseen. Kuulokkeet ovat roiskeenkestävät (IPX4-luokitus), eli hikoilu tai pieni vesisade ei haittaa menoa. Aerodynaaminen mikrofonin muotoilu vähentää tuulen aiheuttamaa kohinaa, eli kuulet musiikin tai puhelut selkeästi tuulisessakin säässä, esimerkiksi juoksulenkillä tai pyöräillessäsi 20km/h vauhtia.

FreeBuds 3 -kuulokkeet keskeyttävät automaattisesti musiikin, kun otat kuulokkeen pois korvastasi. Kun laitat kuulokkeet takaisin korvaan, sinun tarvitsee vain napauttaa kaksi kertaa kevyesti oikeanpuoleista kuuloketta korvassasi, ja musiikki alkaa soimaan uudestaan. Napauttamalla kaksi kertaa vasenta kuuloketta korvassasi, saat vastamelutoiminnon päälle/pois. Voit myös vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa puhelun kumpaa tahansa kuuloketta kahdesti napauttamalla.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat Android- ja iOS –yhteensopivat, mutta AI Life –sovellus vaatii Android 9 –käyttöjärjestelmän tai uudemman. AI Life- sovelluksen avulla voit esimerkiksi valita mitkä toiminnot tapahtuvat kuulokkeita napauttamalla, ja voit säätää vastameluasetuksen voimakkuutta.

-Mitat: 41.5 x 20.4 x 17.8 mm (kuuloke), halkaisija 60.9 x 21.8 mm (latauskotelo)
-Akun kesto: 4 tuntia (kuuloke), 20 tuntia latauskotelon kanssa
-Kuulokekotelo latautuu myös langattomasti QI-latausalustalla
-Kuulokekotelon lataus: USB Type-C (5V 1.2A 6W)
-Akku 30 mAh (kuuloke), 410 mAh (latauskotelo)
-Paino 4.5 g (kuuloke), 48 g (latauskotelo)
-Prosessori Huawei Kirin A1
-Ajuri 14.2 mm dynaaminen
-Melunvaimennus: Kyllä
-Roiskeenkesto IPX4
-Bluetooth 5.1

Yhteensopivuus: Android ja iOS (AI Life-sovellus saatavilla vain Android 9- tai uudempaan käyttöjärjestelmään)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.