Huawei FreeBuds Lite Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55030712
  • Tuotenumero: 6901443279005
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 95,00 9500
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black ja white.

Huawei FreeBuds Lite kuulokkeet ovat kevyet ja täysin langattomat. Kuulokkeet on suunniteltu ergonomisesti niin, että ne tuntuvat mukavilta ja pysyvät hyvin korvassa myös liikkeessä.

Pitkä akunkesto ja nopea lataus kotelossa
Kuulokkeiden mukana tulee latauskotelo, jonka ansiosta kuulokkeiden 3 tunnin akunkeston saa pidennettyä 12 tuntiin säilyttämällä kuulokkeita latauskotelossa. Latauskotelo on myös erittäin tehokas, sillä jo 15 minuutin latauksella saat 90 minuuttia lisää kuunteluaikaa. Kun avaat latauskotelon, kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti bluetooth- laitteeseen joihin olet yhdistänyt kuulokkeet aiemmin.

Laadukkaat kuulokkeet hyvällä äänentoistolla
Huawei FreeBudsit tunnistavat kun otat kuulokkeen pois korvasta, ja automaattisesti keskeyttää musiikin. Kun laitat kuulokkeet takaisin korvaan, sinun tarvitsee vain napauttaa kevyesti kuuloketta, ja musiikki alkaa soimaan uudestaan. Pienestä koostaan huolimatta äänenlaadusta ei ole tingitty. Kuulokkeiden dynaamiset ajurit sekä taajuuskorjain tuottavat upeaa ääntä kirkkaalla diskantilla, luonnollisilla altoilla ja syvällä bassoilla, niinkuulet yksityiskohdat rikkaampina.

Tuplanapautuksella ohjaaminen
Voit käyttää FreeBuds Lite-kuulokkeita kätevästi ja helposti tuplanapautuksella. Napauta kaksi kertaa vasenta kuuloketta korvassasi, niin saat ääniohjauksen päälle. Kun napautat kaksi kertaa oikeanpuoleista kuuloketta korvassasi, saat musiikin pois päältä/päälle. Kun vastaanotat puhelun, voit vastata siihen kumpaa tahansa kuuloketta kahdesti napauttamalla, ja samoin lopettaaksesi puhelun.

Selkeä äänenlaatu ulkona tai sisällä
Kuulokkeet suodattavat pois ympäristön taustamelua jonka puhelut ja musiikki kuuluvat selkeästi myös hälyisässä ympäristössä. Voit käyttää kuulokkeita niin työskentelyyn sisällä kuin ulkona urheillessasi. IPX4-luokitus tekee kuulokkeista myös roiskeenkestävät, eli hikoilu tai pieni vesisade ei haittaa menoa, vaan voit käyttää huoletta Freebuds Lite-kuulokkeita.

FreeBudsit ovat saatavilla kahdessa eri tyylikkäässä ja hillityssä värissä, mustana tai valkoisena.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.