Huawei FreeLace langattomat kuulokkeet black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55030943
  • Tuotenumero: 6901443295982
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 79,00
Määrä: kpl
Alkuperäiset langattomat FreeLace-kuulokkeet ovat Huawein ensimmäinen askel kohti älykästä kuulokkeiden käyttöä. Voit nyt ladata kuulokkeesi ennätysnopeasti. Liitä vain kuulokkeet älypuhelimesi USB-C-porttiin, ja saat välittömän Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi. Sitten voit ladata kuulokkeet suoraan älypuhelimen kautta.

Huawei FreeLace -kuulokkeet tarjoavat vaikuttavan äänikokemuksen suurten dynaamisten, TPU-kalvolla ja titaanipinnoituksella varustettujen kaiutinelementtien ansiosta, jotka tuottavat vellovan basson ja heleän diskantin.

Joustava muistikaapeli on valmistettu nikkeli-titaaniseoksesta ja nestemäinen silikoni varmistaa, että kuulokkeet eivät sotkeudu ja että ne ovat ihoystävälliset. 28 asteen ergonomiset nappikuulokkeet on koristeltu alumiiniseoksella sekä CD-rakenteella ja yhdistetty anodisoituun alumiinipinnoitteeseen.

Mikrofoni sekä ilmaisin on piilotettu ja lisäksi nämä kestävät kuulokkeet näyttävät virtaviivaisilta sekä tyylikkäiltä. Paristo ja ohjaus on sijoitettu kaapelin molemmin puolin, jotta kuulokkeet näyttävät symmetrisiltä ja tasapainotetuilta.

Kun käytössäsi on FreeLace-kuulokkeet, sinun ei tarvitse pelätä, että taustamelu haittaisi puheluitasi. Saat kristallinkirkkaita puheluja kohinanvaimennuksella sekä ympäristön melua vaimentavasti mikrofonin ollessa piilotettuna. Kuulokkeissa on magneettikytkin, jonka avulla voit hallita puheluitasi. Erota korvanapit kuunnellaksesi musiikkia tai vastataksesi puheluun ja liitä ne keskeyttääksesi musiikin tai lopetaaksesi puhelun.

-Kolme tuntia kuunteluaikaa viiden minuutin latauksella
-Vaikuttava kuuntelukokemus
-Vedenpitävä: IPX5
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.