Huawei GPS-ranneke Band 3 Pro blue

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55023009
  • Tuotenumero: 6901443262045
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 99,00
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black, blue ja gold.

Huawei Band 3 Pro -aktiivisuusrannekkeessa on 0,95 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö resoluutioltaan 240 x 120, jotta käyttäjä saa mahdollisimman erinomaisen visuaalisen käyttökokemuksen.

Silikonirannekkeella on turvallisuussertifikaatti ja se on UV-kovetettu, joten älykello on mukavampi käytössä, likaa hylkivä ja iholle ystävällisempi. Voit toisin sanoen pitää sitä 24 tuntia päivässä.

Huawei Band 3 Pro hyödyntää AI-algoritmia massadatan työstämiseksi käytettävää tekoälyä varten ja omaksuu helposti ihmiskehon ominaisuuksia, minkä ansiosta sykkeen seuranta on tarkempaa. Kun käyttäjän syke nousee, hän saa siitä tiedon älykellolta, joka ohjaa sinut aloittamaan pienempitehoisen harjoituksen ja kehittää sinua hiljalleen kohti terveellisempää harjoittelua.

Sisäänrakennettu vähävirtainen GPS tukee pitkänmatkan juoksua jopa seitsemän tuntia, joten sinun ei enää tarvitse tarkkailla harjoittelutietojasi matkapuhelimesta. Älykellosta saat tarkemmat tiedot juoksuvauhdistasi ja kalorinkulutuksestasi.

Huawei Band 3 Pro on vedenpitävä 50 metriin asti, minkä ansiosta voit pitää sitä turvallisesti uidessa, kylpiessä ja sateella. Uidessasi se laskee vetosi, kalorinkulutuksesi, nopeutesi, käännösten määrän, uidun matkan ja SWOLF-pisteesi.

Älykellossa on kahdeksan eri toimintatilaa: juoksu ulkona, juoksu sisällä, kävely, pyöräily ulkona, pyöräily sisällä, vapaaharjoittelu, uinti altaassa ja uinti ulkona. Lisäksi älykello auttaa sinua luomaan Firstbeat-sykemittaukseen perustuvan juoksusuunnitelman tarjotakseen sinulle ammattimaista urheiluohjausta.

Huawei Band 3 Pro -älykellossa on myös soittajatunnistus, ja voit hylätä tai vaimentaa soiton. Jos et löydä puhelintasi, kosketa vain näyttöä, jolloin puhelin soi ollessaan Bluetooth-kantaman alueella.

-Alkuperäinen Huawei-tarvike
-Hälytys sykkeen noustessa
-Sisäänrakennettu GPS
-Silikoniranneke
-Upea ID-design
-0,95" näyttö

Yhteensopivat tuotteet: Android 4.4 tai uudemmalla -käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet, iOS 8.0 tai uudemmalla -käyttöjärjestelmällä varustetut puhlimet
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.