Huawei Nova 5T nyt saatavissa – Älypuhelin, joka huomataan

{image:text}
Huawei Nova 5T on älypuhelin, joka huomataan. Puhelimen häikäisevät värit ja ainutlaatuinen pinta saavat valon heijastumaan puhelimesta uniikilla tavalla, luoden syväulotteisen ja kauniin hohtavan 3D-efektin puhelimen pintaan.

Etukamera on vasemmassa yläreunassa näytön alla, eli puhelimen näytössä ei ole paksuja reunoja tai yläreunan lovea. Suuri 6.26” näyttö on kompakti ja sormenjälkilukija on sijoitettu kätevästi puhelimen sivulle niin, että puhelimen lukitus avautuu aina kätevästi puhelin kädessäsi.

Nova 5T on varustettu neljällä takakameralla. Tekoälyn ansiosta saat puhelimella ammattilaistason kuvia ja jokaisella neljällä kameralla on oma tehtävänsä: 48 MP pääkameran lisäksi Nova 5T -puhelimessa on 16 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera ammattimaisia bokeh-muotokuvia varten sekä 2 megapikselin makrokuvauskamera tarkkoja lähikuvia varten. Kameroilla saat myös korkealaatuista videokuvaa, olipa kyseessä sitten maisema- tai lähikuvaus. Tekoäly avustaa yökuvauksessa pitkän valotusajan ja älykkään valontunnistuksen avulla, niin kuvat ovat tarkkoja myös pimeällä. Myös 32 megapikselin etukamera hyödyntää tekoälyä, eli selfiesi ovat tarkkoja ja valo on luonnollinen.

Huippupuhelimen tehot. Huawein lippulaivapuhelimista tuttu ja tehokas Kirin 980 -tekoälyprosessori löytyy myös Huawei Nova 5T -puhelimesta. 7nm-tekonologialla valmistettu prosessori tarjoaa sulavan käyttökokemuksen ja mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön ilman viivettä. Tekoäly optimoi myös akunkestoa sekä käyttökokemusta.

Ei kompromisseja. Puhelimessa on 6 Gt RAM-käyttömuisti sekä 128 Gt tallennustilaa. Dual-Sim ominaisuuden ansiosta toiseen korttipaikkaan voi laittaa muistikortin (jopa 512Gt), eli tärkeät kuvat, videot, sovellukset ja muut tiedostot mahtuvat huoletta puhelimeesi. Suuren 3750 mAh akun ja Huawein nopean SuperCharge-pikalatauksen ansiosta akun loppumisesta ei tarvitse huolehtia, sillä 22.5W laturin ansiosta saat 50% akkua ladattua vain 30 minuutissa.

Yhteensopivat suojalaukut, suojakuoret ja panssarilasit Huawei Nova 5T -puhelimelle löydät tästä.

Huawei Nova 5T on saatavissa kolmena eri värinä