Huawei Watch GT 2 42mm Rose

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55024610
  • Tuotenumero: 6901443333929
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 249,00 24900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetta on saatavissa väreinä beige (varustettu nahkarannekkeella) ja rose (varustettu metallirannekkeella).

Tyylikäs Huawei Watch GT 2 42mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ja virtatehokkaan Kirin A1-prosessorin ansiosta akku kestää normaalikäytössä jopa viikon.

Huawei Watch GT 2 42mm -älykello on suunniteltu minimalistisella tyylillä miellyttämään silmää. Kirkas ja laadukas AMOLED-näyttö on kestävää 3D-lasia. Siron ulkomuodon ansiosta kello ei näytä perinteiseltä urheilukellolta, vaan sopii arkikäyttöön mainiosti. Kellossa on useita erilaisia kellotauluja valittavana, niin voit muuttaa kellon ulkonäköä helposti tilanteen tai fiiliksen mukaan.

Suomalaista analytiikkaa ja tarkka GPS-paikannus. Huawei Watch GT 2 42mm -älykellossa on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Kello tukee tarkalla GPS-paikannuksellaan laajasti erilaisia urheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä uintia, kiipeilyä, triathlonia ja sisäliikuntalajeja. Vedenkestävyyden (ATM5) ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin.

Huawei Watch GT 2 42mm tukee GPS- ja GLONASS satelliittipaikannusjärjestelmiä. Sijainnin paikannus on aina nopeaa ja tarkkaa ympäri maailmaa. Barometri ja kompassi tekevät Huawei Watch GT 2 42mm -älykellosta täydellisen vaelluskumppanin. 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijainti pysyy tarkkana myös pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä. Tämä urheilullinen älykello sopii mainiosti myös ultralajeihin tai pitkille matkoille, sillä akkua riittää 15 tuntia yksittäisen suorituksen seurantaan GPS päällä.

Lempimusiikki kellossasi. Urheiluominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 42mm -älykelloon saa ladattua musiikkia, joten et tarvitse esimerkiksi lenkille enää mukaan puhelinta, vaan voit kuunnella Bluetooth-kuulokkeilla musiikkia suoraan kellostasi. Bluetooth mahdollistaa myös puheluiden soittamisen kellosta. Saat kelloon halutessasi ilmoitukset saapuneista viesteistä ja puheluista.

Huawein TruSeen 3.0 -teknologian, Kirin A1-prosessorin ja tekoälyalgoritmin avulla sykkeen reaaliaikaisesta mittauksesta on saatu erittäin tarkkaa. Kellossa on Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä kehitetty unenseurantaohjelma: Huawei TruSleep 2.0 -ominaisuuden avulla voit seurata unenlaatuasi ja tunnistaa mahdollisia uneen liittyviä ongelmia. Voit myös seurata stressitasoasi, ja kello auttaa sinua tunnistamaan stressin ja neuvoo kuinka rentoutua, esimerkiksi hengitysharjoitusten avulla.

Huawei Watch GT 2 42mm -älykellossa on monia sensoreita, kuten gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, geomagneettinen sensori, barometri, hämäräntunnistus, paineentunnistus ja kapasitatiivinen sensori.

-Ääni: Tukee musiikin kuuntelua (toistoaika Bluetooth-kuulokkeilla 12h)
-Näyttö: 3D-lasia, 1.2” AMOLED-värinäyttö, resoluutio: 390 x 390, PPI 326
-Akku 215 mAh, akunkesto jopa 7 päivää (tai jopa 15 tuntia GPS päällä)
-Mitat: 41.8 mm x 41.8 mm x 9,4 mm, paino 29 g (ilman ranneketta)
-Vesitiivis 5 ATM-luokituksen mukaisesti (jopa 50 metriin asti)
-Huawei TruSeen 3.5 -sykkeenmittaus
-Bluetooth: 2.4GHz, Bluetooth 5.0
-Muisti: 4 Gt ROM + 16Mt RAM

Yhteensopivat tuotteet: Android 4.4 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 13 cm - 20 cm.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.