Huawei Watch GT Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55023259
  • Tuotenumero: 6901443262960
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa kahdella eri rannekkeella: black, brown ja green.

Huawei Watch GT on monipuoliseen käyttöön suunnattu älykello laadukkailla liikunta- ja hyvinvointiominaisuuksilla. Kellossa yhdistyy klassinen urheilukellon design ja uusin älykelloteknologia.

Huawei Watch GT vastaa monen älykellon suurimpaan haasteeseen, akun kestoon. Kellon innovatiivinen teknologia optimoi virrankäyttöä niin, että akku kestää jatkuvalla sykkeenmittauksella jopa kaksi viikkoa. Akunkesto on jopa 30 päivää, jos jatkuva sykkeenmittaus ei ole päällä, mutta vastaanotat ilmoituksia puheluista ja viesteistä kelloosi.

Kevyt, kaunis ja kestävä. Huawei Watch GT -älykellossa on suuri ja kirkas AMOLED-kosketusnäyttö jota on miellyttävä käyttää. Älykellon runko on valmistettu kevyestä ruostumattomasta teräksestä, ja kellotaulun musta reunus on kestävää keraamia. Teräsrungossa on DLC-pintakäsittely, joka tekee rungosta kestävän ja estää naarmuuntumista ja sormenjälkien tarttumista.

Huawei Watch GT -älykellossa on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, ja ne on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Kello tukee tarkalla paikannuksellaan laajasti erilaisia urheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, vuorikiipeilyä sekä sisäliikuntalajeja. Vedenkestävyyden (ATM5) ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin.

Huawei Watch GT tukee kolmea satelliittipaikannusjärjestelmää (GPS, GLONASS, Galileo), minkä ansiosta sijainnin paikannus on nopeaa ja tarkkaa missä päin maailmaa tahansa. Barometri, kompassi ja korkeusmittaus tekevät Huawei Watch GT:stä täydellisen vaelluskumppanin. 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijainti pysyy tarkkana myös pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä.

Tarkka sykkeenmittaus ja älykäs unenseuranta. Uuden TruSeen 3.0 -teknologian, kellon muotoilun ja tekoälyalgoritmin avulla sykkeen reaaliaikaisesta mittauksesta on saatu erittäin tarkkaa, ja sykkeen seurantaan perustuvien valmennusominaisuuksien ansiosta omaa kehitystä on helppo seurata ja optimoida. Watch GT -älykellossa on myös Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä kehitetty unenseurantaohjelma. Huawei TruSleep 2.0:n avulla voit seurata unenlaatuasi ja tunnistaa mahdollisia uneen liittyviä ongelmia.

Akun kesto: 2 viikkoa (Jatkuva sykkeen mittaus ja 90min harjoitusseuranta/viikko), 30 päivää (Ilman sykkeen mittausta puhelut ja viestit kytkettynä), 22 tuntia (Jatkuva harjoituksen seuranta ja GPS-paikannus, sekä sykkeen mittaus).

-Roiskesuojattu (ATM5), rannesykemittaus, gyroskooppi, elektroninen kompassi, barometri
-Näyttö: 1,39" pyöreä AMOLED-kosketusnäyttö, 454x454 resoluutio
-Käyttöjärjestelmä: Huawei LightOS
-GPS, Bluetooth 4.2

Yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Android 4.4 tai uudempi tai iOS 9.0 tai uudempi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.