Ideal Fashion Wallet Apple iPhone X/Xs pink

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: iDeal Of Sweden
  • Tuotekoodi: IDFW-I8-51
  • Tuotenumero: 7350068392603
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

Katso kaikki Apple iPhone X/Xs -puhelimelle sopivat suojalaukut ja -kuoret tästä.

iDeal of Sweden -tuotteet ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä. Ruotsalaiset puhelinten mallikohtaiset suojat antavat puhelimellesi ylellisen viime silauksen.

Kaikki iDeal-tuoteperheen suojakotelot ja -kuoret on suunniteltu toimimaan iDeal-tuoteperheen autotelineiden kanssa. Suojakotelot ja -kuoret kiinnittyvät autotelineisiin suojakoteloiden sisäänrakennetun magneetin avulla.

iDeal Fashion Wallet on täydellinen puhelimen kuori muotitietoiselle. Sitä on saatavilla useissa ajattomissa väreissä. Lompakot ovat käsintehtyjä, Mario Pradan jo 1910-luvulla suunnitteleman Saffiano-kuosin inspiroimia.

Nykyään kuosi on käytössä high-end merkkivaatteiden, kuten Pradan, Michael Korsin, Moschinon – ja iDeal Of Swedenin mallistoissa. Saffiano erottuu edukseen sen kyvyssä hylkiä tahroja, likaa ja kosteutta. Kuosissa on hienovarainen kiilto, joka antaa lompakolle täysin uuden ulottuvuuden. Kaiutinaukko mahdollistaa puhelut suljetun kannen lävitse, joten puhelin pysyy aina suojattuna. Ylellisen pehmeä mokkavuori suojaa puhelinta, estää naarmuuntumisen ja antaa Premium-tuotteen tunnun.

Kotelo sopii saumattomasti farkkujen tai takin taskuun. Kahteen taustan tyylikkäästi suunniteltuun korttipaikkaan mahtuu jopa neljä korttia – Se on täydellinen metrokortille tai muille korteille, joita käytät usein.

Lompakon mukana saat huippulaadukkaan puhelimen suojan, joten voit irrottaa lompakon puhelimesta silloin kun et haluaa kantaa mukana koko settiä. Suojuksen voi myös vaihtaa muihin iDeal- konseptin magneettisesti yhteensopiviin kuoriin ja lompakkoihin.

-2 korttipaikkaa, joihin mahtuu jopa 4 korttia
-Magneetilla toimiva, irrotettava suojakuori
-Kaiutinaukko – puhu puheluja kannen läpi
-Yhdistele kuoriasi lompakon kanssa
-Magneettilukko sivussa

Yhteensopivat tuotteet: Apple iPhone X, Apple iPhone Xs

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.