Jabra Bluetooth-kuuloke Talk 55

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Jabra
  • Tuotekoodi: 100-98200900-60
  • Tuotenumero: 5707055044977
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 22 kpl

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää

Hinta: 99,90
Määrä: kpl
Nauti kristallinkirkkaista puheluista HD Voice- ja Jabran 2 mikrofonin tekniikan ansiosta. HD Voice säätää äänenvoimakkuutta automaattisesti ympäristön perusteella. Sen ansiosta kuulet puhelun missä tahansa, olipa ympärilläsi miten meluisaa tahansa. Kahden mikrofonin tekniikkamme ansiosta myös puhelun toinen osapuoli kuulee puheluäänen poikkeuksellisen laadukkaana.

Tehokas melunvaimennus. Jabran edistynyt melunvaimennus estää häiriöäänet ja tuottaa taustameluttomia puheluja äänekkäissäkin ympäristöissä.

Pitkäkestoiset puhelut. Jopa 10 tunnin puheajan ja 7 päivän valmiusajan ansiosta Talk 55 -kuulokemikrofonilla voi soittaa langattomia Bluetooth-puheluja luotettavasti aamusta iltaan yhdellä latauksella.

Suoratoista GPS-ohjeita ja mediaa. Talk 55 -kuulokemikrofonin avulla saat eniten irti mediasta, sillä voit suoratoistaa matkapuhelimestasi langattomasti GPS-ohjeita, musiikkia ja podcast-ohjelmia.

Yhdellä painalluksella digitaalisiin avustajiin. Digitaaliset avustajat ovat yhden painalluksen päässä. Kuvittele, jos voisit seurata sähköpostejasi, tekstiviestejäsi, puhelujasi ja musiikkiasi puhelimeen koskematta. Voit pysyä yhteydessä Siri- ja Google Assistant -palveluihin, vaikka puhelin olisi taskussa tai laukussa.

Rakennettu menestystä varten. Suunniteltu tyyliä varten. Mikään ei sano, etteikö elämässä voisi tavoitella menestystä ja olla samalla tyylikäs.

-Jopa 3 tunnin akunkesto, 10 tuntia latausrasialla
-NFC helpottaa parittamista matkapuhelimeen
-Kahden mikrofonin melunvaimennustekniikka
-A2DP-tekniikka multimedian suoratoistoon
-Ensiluokkainen kaiuttimen äänentoisto
-HD Voice takaa hyvän äänenlaadun
-Painikkeeton kuulokkeen käyttö
-Älypuhelimen puheohjaus
-Kannettava latauskotelo
-Paino vain 5,5 g

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.