Joulun 2019 tärkeät päivämäärät toimituksiin

{image:text}
Joulunajan toimitusajat 2019 - tässä viimeiset päivämäärät tilauksille, jotta tilaus ehtii varmasti jouluksi perille.

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" tai "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 09:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" viimeinen tilausaika on torstaina 19.12 kello 12:00.

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "1-3 arkipäivää" tai "2-4 arkipäivää" viimeinen tilausaika on tiistaina 17.12 kello 09:00.

Mikäli samalla tilauksella on kahden tai useamman eri toimitusaikaluokan tuotteita, noudatetaan hitaimman mukaista toimitusaikaa.

Huomioithan tehdessäsi tilausta, että joulun pyhäpäivät viivästyttävät toimituksia huomattavasti, sillä lähetykset eivät kulje 24.-26.12.

Pidennetty palautusoikeus
Voit tehdä joululahjaostokset jo nyt. Riittää, että joulukuussa ostetuista tuotteista tekee palautusilmoituksen vasta tammikuussa viimeistään 05.01.2020, jolloin ne voi palauttaa normaalien palautusehtojemme mukaisesti.

Vinkki! Mikäli ei ole aivan pakko, ei kannata valita noutopisteeksi Postin tai Matkahuollon pakettiautomaatteja - Pakettiautomaatit ovat erittäin suosittuja, josta syystä kaikki lähetykset eivät mahdu niihin: nämä joudutaan siirtämään muihin noutopisteisiin, jolloin toimitus viivästyy.

Noutopiste Tampereen keskustassa

Voit myös noutaa tehdyt tilaukset meiltä Hatanpään Valtatieltä Matkahuollosta. Tee tilaus normaalisti verkkosivujemme kautta, mutta valitse toimitustavaksi Nouto Tampere. Nouto on maksuton. Pakkaamme tilauksesi ja siirrämme sen Matkahuoltoon ja saat Matkahuollolta tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa.

Noutotilauksissa viimeiset toimitusajat ovat seuraavat:

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" tai "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 09:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" viimeinen tilausaika on maanantai 23.12 kello 9:00.

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "1-3 arkipäivää" tai "2-4 arkipäivää" viimeinen tilausaika on torstai 19.12 kello 09:00.

Matkahuolto Tampere palvelee arkisin kello 07:00-18:00, jouluaattona 24.12. suljettu.