Matkahuollolla pääkaupunkiseudulle tulevissa lähetyksissä viivettä

Matkahuolto tiedottaa:

Vantaan uuden logistiikkaterminaalin lajittelukoneen käyttöönotossa ilmenneiden häiriöiden vuoksi osassa viime viikonloppuna ja eilen maanantaina 15.11. lähetettyjen pakettien kuljetuksesta on viiveitä. Viivästys on noin vuorokauden, mutta pienessä osassa paketteja viivästys voi olla myös pidempi.

Lisäksi osaan paketeista lähetystiedot eivät ole tallentuneet oikein, mistä johtuen näiden pakettien seuranta ei näytä paketin viimeisintä sijaintitietoa.

Lajittelijassa olleet häiriöt on nyt korjattu ja pakettien käsittely Vantaalla sujuu normaalisti. Teemme ympäri vuorokauden hartiavoimin töitä, jotta saamme kuljetettua jokaisen paketin noutopisteeseen tai suoraan vastaanottajalleen mahdollisimman pikaisesti. Pieniä viivästyksiä voi tulla lisää tämän viikon aikana, kunnes saamme käsiteltyä kaikki Vantaalle kertyneet paketit.

Arvioimme, että asiakaspalveluumme tulee myöhästymisten johdosta runsaasti kyselyjä. Olemme lisänneet asiakaspalvelumme henkilökunnan määrää loppuvuoden sesonkia varten, mutta tästä huolimatta vastauksissa voi kestää nyt normaalia kauemmin.

Lähde: https://www.matkahuolto.fi/news/osassa-paketteja-viivastyksia-vantaan-terminaalissa-olleiden-hairioiden

Päivitys 19.11.2021 13:16

Edelleen osa maanantaina (ja myöhemmin) lähteneitä lähetyksiä on käsittelyssä Vantaalla. Matkahuolto pyrkii viikonlopun aikana purkamaan syntyneen ruuhkan.


Yleisimmät kysymykset

Lähetys on tulossa Helsinkiin, mutta ei ole tullut perille?
Suurin osa pääkaupunkiseudun (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen yms.) lähetykset jaetaan Matkahuollon uudesta Vantaan logistiikkaterminaalista, joten viivästykset koskevat koko pääkaupunkiseutua.

Koska saan lähetykseni?
15.11 maanantaina pääkaupunkiseudulle lähteneet lähetykset ovat edelleen matkalla kirjoitushetkellä (17.11 14:30) eikä Matkahuolto ole saanut niitä asiakkaan valitsemiin noutopisteisiin. Maanantain lähetykset ovat arviolta torstain aikana noudettavissa valitusta noutopisteestä.

Pahoittelemme toimituksen viivästymistä ja jatkamme tilanteen seuraamista ja päivitämme tarvittaessa tätä sivua.

Muualle Suomeen Matkahuollon toimitukset toimivat normaalilla aikataululla.