Nokia 3310 2G Blue

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Nokia
  • Tuotenumero: 6438409600349
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 59,90
Määrä: kpl

Tuotetta on saatavissa väreinä blue, grey, red ja yellow.

Uusi Nokia 3310 uudistaa alkuperäisen esikuvansa legendaarisen muotokielen vuoteen 2017. Myös uusittu käyttöliittymä antaa klassikkopuhelimelle uuden ilmeen, kun taas 2,4 tuuman polarisoitu ja erikoismuotoiltu näyttö takaa hyvän näkyvyyden myös auringonvalossa. Se on kevyempi ja ohuempi kuin alkuperäinen, mutta silti heti tunnistettavissa Nokian klassikkosoittoäänen ansiosta.

Muistatko vielä, kun saatoit lähteä kotoasi ilman laturia? Uusi Nokia 3310 tekee tämän taas mahdolliseksi. Sen akku kestää erittäin pitkään: voit puhua koko päivän tai jättää puhelimen valmiustilaan jopa kuukaudeksi. Kun sinun viimein täytyy ladata puhelin, se onnistuu todella helposti USB-mikroportin ansiosta.

Pelaa ikimuistoista matopeliä. Matopeli on taas täällä ja hieman päivitettynä, minkä ansiosta sen värinäytöllä pelaaminen on entistä koukuttavampaa. Muistatko vielä oman parhaan tuloksesi? Pystytköhän lyömään sen?

Nokia 3310 sopii tyyliisi, sillä sitä on saatavilla neljässä eri värissä: lämmin punainen ja keltainen malli ovat kiiltäväpintaisia, kun taas tummansininen ja harmaa malli ovat mattapintaisia. Ja mikä parasta, väritys ulottuu läpi materiaalin, joten puhelin näyttää paremmalta pidempään.

-16 megatavua sisäistä muistia sekä MicroSD-korttipaikka, joka tukee jopa 32 gigatavun muistikortteja
-2,4 tuuman polarisoitu ja erikoismuotoiltu näyttö, joka parantaa näkyvyyttä myös auringonvalossa
-2 megapikselin kamera LED-salamalla kuvien ottamiseen
-Uskomattoman kestävä akku: jopa 22 tuntia puheaikaa
-Kuulokeliitäntä musiikin kuuntelua varten  
-2G-yhteydet puheluille ja tekstiviesteille
-FM-radio ja MP3-soitin musiikille 

Tekniset tiedot: käyttöjärjestelmä Nokia Series 30+, tuetut verkot GSM 900/1800 MHz, koko 115.6 x 51 x 12.8, näytön koko 2.4 tuumaa, 3.5 mm kuulokeliitäntä, microUSB-liitäntä latausta varten, Bluetooth 3.0, akku 1200 mAh.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.