OnePlus Buds Pro -kuulokkeet

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: OnePlus
  • Tuotekoodi: 5481100072
  • Tuotenumero: 6921815618157
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 18 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 9:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,90 10990
Määrä: kpl
Älykkäämpää ääntä OnePlus Buds Pro -langattomilla kuulokkeilla. Aktiivinen hybridivastamelu tuo audion hallintaasi. Nauti kristallinkirkkaista puheluista ja täysin henkilökohtaisesta musiikinkuuntelukokemuksesta. Kun se yhdistetään huolettomaan akunkestoon, tuloksena on kannettavan studioluokan audion tehokkaiden ominaisuuksien sinfonia.

Älykäs adaptiivinen vastamelu. Koe hiljaisuuden keidas aktiivisella hybridivastamelulla. Koska vastameluhuippu on jopa 40 dB, Buds Pro mukautuu automaattisesti ja kompensoi ympäristömelua. Upottaudu syvällisimpiin ääniin niin matkalla töihin kuin kahvilassa. Vain nipistyksen ja pidon päässä läpinäkyvyystilasta voit keskittyä musiikkiin kotona ja pysyä tietoisena ympäristöstä ajaessasi.

Kuuluvat ja selkeät puhelut. Tekoälyyn perustuvat vastamelualgoritmit ja ENC-vastamelumikrofonit takaavat tarkkaan kalibroidun äänieristyksen puheluiden aikana. Nämä elegantit ja toiminnalliset nappikuulokkeet on tarkoituksella suunniteltu vähentämään tuulen ja ympäristömelun määrää. Kun haluat puheluille kristallinkirkkaan äänen, OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat paras valinta.

OnePlus Audio ID. Luo personalisoitu kuunteluprofiili tuottaaksesi tarkkaan räätälöidyn audiokokemuksen. Saa jopa 10 tarkkaan mukautettua ääniprofiilia, jotka on hienosäädetty mukautetuilla audiotesteillä. Tunne jokainen biitti ja kuule kukin nuotti soittolistallasi.

Seuraava sukupolvi kohtaa hifin. Edistynyt vähälatenssinen LHDC-audiokoodekki toimittaa hifi-audiovirtaa tuottaen säkenöivän selkeää ääntä. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat eturivin lippu konserttiluokan akustiikkakokemukseen, tarvitsit sitä sitten huippuhyvin reagoivaan pelaamiseen tai jännittäviin elokuvailtoihin.

Tehokas pureva basso. Kuuntele bassoa 11 mm:n dynaamisilla kaiuttimilla, jotka takaavat tarkkaan tehostetun ääniprofiilin, jonka tarkoitus on luoda sinuun vaikutus. Tuota syvää, joustavaa audiota elävöittämällä akustiikka vaikuttavalla asteikolla ja auktoriteetilla.

Paina toistopainiketta koko päivän. Pysy menossa mukana jopa 38 tunnin kestävällä upealla äänentoistolla riippumatta siitä oletko liikkeellä tai jos otat rauhallisesti. Uskomattoman akunkeston ansiosta pystyt painamaan "play" -nappia koko päivän.

Tervetuloa käyttämään Warp Charge -laturia. Riko äänimuuri. Lataa 10 minuuttia, kuuntele 10 tuntia. Voit jopa ladata kotelon langattomasti Qi-sertifioiduilla latureilla. Kun puhutaan nopeasta lataamisesta, OnePlus Buds Pro saa täyden kympin. Täysin ladatuilla kuulokkeilla voi kuunnella musiikkia jopa 7 tuntia. Kun lisätään kotelo, voit nauttia jopa 38 tunnista audiotoistoa.

Tehty täydellisyyttä ajatellen. Buds Pro -kuulokkeilla on kaksi väriteemavaihtoehtoa, mattamusta ja kiiltävänvalkoinen, jotka näyttävät aivan yhtä hyviltä lenkillä kuin toimistossa. Tekniikan huippua edustavan NCL-laserpinnoitusprosessin ansiosta pinta kiiltää ja korostaa paineherkkiä ohjaimia selkeästi kuuluvalla merkkiäänellä. Kuuleminen on uskomista sinua puhuttelevalla suunnittelukielellä.

Nopea ja jouheva parinmuodostus. Synkronoi OnePlus-älypuhelimesi kanssa heti, kun avaat latauskotelon – se todellakin on näin nopea. Koe studioluokan audio missä ja milloin vain aina elokuvista peleihin ja puheluista musiikkiin.

Toimii täysin kaikella säällä. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat IP55-luokiteltu veden- ja hikitiiviydeltään, joten ne sopivat täydellisesti ulkoilmaan ja kuntosalille. IPX4-luokiteltu latauskotelon pystyy myös ottamaan mukaan kaikkialle. Pysy kunnossa täydellisen istuvuuden ansiosta.

Erittäin mukavat. Orgaaniesti kaareva, täydellisesti painotettu rakenne ja mukava tiiviste takaavat entistä paremman ergonomisen mukavuuden tuntien kuuntelunautinnolle. 3 silikonikorvatyynykoon ansiosta ensiluokkainen istuvuus saavutetaan vaivatta.

-Kuulokkeet suojattu IP55-standardin mukaisesti, latauskotelo IPX4-standardin mukaisesti
-Koko kuuloke 32 mm X 23.2 mm, latauskotelo 60.1 mm X 49 mm X 24.9 mm
-Yhden kuulokkeen paino 4.35 g, latauskotelon paino 52 g
-Herkkyys 98 dB ± 3dB @ 1 KHz
-Taajuusvaste 20Hz - 20,000Hz
-Bluetooth-versio 5.2
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.