Uusi
  • OnePlus Bullets Wireless Red

OnePlus Bullets Wireless Red

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: OnePlus
  • Tuotekoodi: 1091100055
  • Tuotenumero: 6921815606710
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 75,00
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black ja red.

Käytössä kätevät Bullets Wireless -kuulokkeet antavat vapautta ja tehoa. Ne on suunniteltu kestäviksi ja käytössä miellyttäviksi. Voit vaihtaa helposti musiikin, puheluiden ja Google Assistantin välillä. Kaikki hoituu.

Täydellisesti painotettu alumiiniseoksesta tehty runko varmistaa, että kuulokkeet pysyvät paikoillaan työmatkoilla, treenatessa tai levätessä. Kuulokkeiden välissä on venymistä kestävä kaapeli ja akkuosa lepää niskaasi vasten.

Käytä uutta Magnetic Control -toimintoa ja ota musiikkisi haltuusi. Musiikin pysäyttämiseksi ei enää tarvitse painaa puhelimen pause-painiketta. Kun kytket Bulletsit yhteen magneetilla, ne sammuvat. Kun haluat jatkaa musiikin kuuntelua, irrota ne toisistaan. Helppoa!*

*Mikäli käytät OnePlus 5 -mallia tai uudempaa, voit myös hyödyntää Auto Play -toimintoa. Musiikin toisto jatkuu siitä mihin sen viimeksi jätit. Ottaaksesi toiminnon käyttöön, valitse puhelimesta Asetukset > Ääni ja värinä > Kuuloketila, ja valitse päälle Automaattinen toisto.

Muokattavien EQ-parametrien ansiosta voit kuunnella musiikkia juuri sellaisella äänellä kuin haluat. Valitse vain mieleisesi asetukset ja napauta play.

-Akun kesto jatkuvassa musiikin toistossa jopa 8 tuntia, puheaika jopa 10.5 tuntia, valmiusaika jopa 255 tuntia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.