Osta Huawei MatePad T8 – Kaupan päälle Band 4 aktiivisuusranneke!

{image:text}

Osta Huawei MatePad T8 – Kaupan päälle Huawei Band 4 aktiivisuusranneke!

Uskomaton katselukokemus

Huawei MatePad T8 -tabletin reunat ovat erittäin ohuet ja näyttö-runko-suhde on 80%. Tämä on täydellinen tabletti suosikkielokuviesi katselemiseen ja e-kirjojen lukemiseen matkalla.

Metallirunko Kaarevilla reunoilla antaa Huawei MatePad T8 -tabletille tyylikkään ilmeen. Kevyt tabletti (vain 310g) mahtuu helposti mukaan ja sitä on helppo kantaa yhdellä kädellä.

Tehokas piirisarja, loistava suorituskyky

Edistyksellinen 8-ytiminen piirisarja takaa nopean prosessoinnin, jonka ansiosta suoritat arjentehtävät vaivattomasti MatePad T8 -tabletilla.

Suuren 5100 mAh:n akun ansiosta tämä tabletti kestää kauan yhdellä latauksella. Voit esimerkiksi katsoa 12 tuntia paikallisia videoita tai surffata netissä 12 tuntia.

Suorituskykyä huomattavasti parantaneen EMUI 10 -käyttöliittymän avulla voit käyttää nopeasti ja helposti useita sovelluksia samaan aikaan. Tumma tila tekee siitä lukemisen mukavammaksi ja säästää akkua.

Suunniteltu myös lapsille

Tämä tabletti tarjoaa lapsillesi hauskoja, mutta opettavia työkaluja. Parannettu Eye Comfort silmäystävällinen tila auttaa suojaamaan lasten silmiä haitalliselta siniseltä valolta. Kun he katsovat tablettia makuulla, he saavat hälytyksen katselukulmansäätämisestä silmille paremmaksi.

HUOMIO! Huawei MatePad T8 -tabletissa on Huawein oma AppGallery, sovelluskauppa ja Huawei Mobile Services taustapalvelut sovelluksille. AppGallery on Huawein virallinen sovelluskauppa, josta voit ladata lukuisia suosittuja sovelluksia puhelimeesi. AppGalleryn sovellusvalikoima kasvaa jatkuvasti.

Kampanjaohje

1. Osta MatePad T8 27.7.2020 – 23.8.2020 välisenä aikana
2. Kirjaudu kampanjasivulle: https://consumer.huawei.com/fi/promo/matepad-t-8 ja
rekisteröidy seuraavilla tiedoilla:
-Nimi
-Postiosoite
-Sähköposti
-Puhelinnumero
-S/N-koodi
-Ostopäivä
3. Liitä kuva ostokuitista
4. Lue ehdot ja hyväksy, että Huawei käsittelee hänen henkilötietojaan GDPR:n mukaisesti lähettääkseen tuotteen asiakkaalle.
5. Rekisteröinti on mahdollista tehdä 30.9.2020 asti. Varmistukseksi ostoksesta lomakkeeseen on lähetettävä liitteeksi kopio tai kuva ostokuitista
6. Huawei todentaa oston ja jos kuluttajan tiedot ovat puutteelliset, Huawei ottaa yhteyttä kuluttajaan lisätietoja varten.
7. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen Huawei Band 4 –aktiivisuusranneke lähetetään kuluttajalle. Arvioitu toimitusaika on n. 2-4 viikk
 

Huawei MatePad T8 ja Huawei Band 4