Philips ANC vastamelukuulokkeet PH805

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Philips
  • Tuotekoodi: TAPH805BK/00
  • Tuotenumero: 4895229101906
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 129,90 12990

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Philips ANC Performance PH805 -vastamelukuulokkeilla kuulet musiikin, et sadetta. Voit hallita langattomien korvien päällä olevien kuulokkeiden aktiivista melunvaimennusta tilanteen mukaan. Kuuntelu ei keskeydy 30 tunnin toistoajan ja joustavan pikalatauksen ansiosta.

Philips ANC Performance PH805 -vastamelukuulokkeet tekevät tehtävänsä joka tilanteessa. Yhteen latauskertaan kuluu 2 tuntia. Saat 30 tuntia toistoaikaa (tai puheaikaa), kun aktiivinen melunvaimennus ei ole käytössä, ja 25 tuntia, kun se on käytössä. Rapid Charge- tai Quick Charge -latauksella saat 2 tai 6 tuntia toistoaikaa.

Aktiivisen melunvaimennuksen avulla voit sulkea kaiken muun pois. Voit vaientaa junan tai vilkkaan toimiston äänet yhdellä painalluksella. Kun olet liikenteessä, voit kuunnella musiikkia ja havaita kadun äänet taustaäänitilassa.

Täydellisesti viritetyt akustiset neodyymielementit toistavat soittolistojen ja podcastien syvän basson ja kirkkaat keskialueen taajuudet. Pehmeät korvatyynyt peittävät korvan kokonaan ja estävät ulkopuolelta kuuluvan melun. Kevyttä ja pehmeää kuulokesankaa on helppo säätää, eivätkä nämä kuulokkeet takerru hiuksiin.

Näissä langattomissa kuulokkeissa on pehmeät korvakupit, jotka voi taittaa siististi kahdella tavalla. Voit taittaa ne suoriksi, jolloin niitä voi säilyttää työpöydän laatikossa tai mukana toimitettavassa kantopussissa. Ne voi myös taitaa sisäänpäin nippuun, joka mahtuu taskuun tai laukkuun.

Pidätpä sitten piano- tai rockmusiikista, Hi-Res-kuulokkeilla tunnet jokaisen sävelen vaikutuksen. Kun liität ne Hi-Res-lähteeseen, saat nauttia häviöttömästä äänestä, joka on taltioitu suuremmalla näytenopeudella kuin CD-levyt, joten vaikutelma on aidontuntuinen.

-Tuetut Bluetooth-versiot A2DP, AVRCP, HFP, HSP
-Bluetooth-versio 5.0, kantavuus enintään 10 m
-Kaiuttimen halkaisija 40 mm
-Magneettityyppi neodyymi
-Taajuusalue 7–40 000 Hz
-Impedanssi 16 ohmia
-Enimmäisteho 30 mW
-Herkkyys 90 dB
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.