Uusi
  • Philips mikromusiikkijärjestelmä BTM2310
  • Philips mikromusiikkijärjestelmä BTM2310

Philips mikromusiikkijärjestelmä BTM2310

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Philips
  • Tuotekoodi: BTM2310/12
  • Tuotenumero: 6959033848056
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 4 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl
Philips BTM2310 all-in-one-musiikkijärjestelmällä kuuntelet suosikkejasi, jossa on USB, Audio in -äänitulo ja CD-toisto. Nauti musiikin voimasta bassorefleksikaiuttimilla ja optimoi ääniasetukset digitaalisella äänensäädöllä.

Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

Audio in -liitäntä mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan Audio in -sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, Audio in on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

-Kaiutinelementit: 3" bassokaiutin
-Enimmäislähtöteho (RMS) 15 W
-CD, USB, FM-viritin
-Kaukosäädin
-Bluetooth

Kaiuttimien mitat: 150 x 125 x 238 mm, pääyksikön mitat: 180 x 247 x 121 mm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.