Philips soundbar-kaiutin HTL3320

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Philips
  • Tuotekoodi: HTL3320/10
  • Tuotenumero: 4895229102101
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 399,00 39900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Philips soundbar-kaiutin HTL3320 tuo äänen kotisohvallesi. 4K TV on ohut, mutta äänen ei kuitenkaan tarvitse olla. Tehokas soundbar, jossa on langaton bassokaiutin, takaa täyteläisen äänen ja kristallinkirkkaan puheen. Ohjelmat ja elokuvat heräävät henkiin herkkien kohtausten tai jännittävien taisteluiden myötä.

Laser-taistelun räiske. Yleisön mylvintä. Tällä 300 watin soundbarilla saat enemmän irti lempisisällöstäsi, kuten urheilusta ja elokuvista. Kolme kanavaa vapauttavat lempiohjelmiesi äänen. Tehokas ja ohut langaton bassokaiutin tehostaa bassoääntä merkittävästi. Räjähdykset jyrisevät, ja musiikki kuulostaa syvältä ja täyteläiseltä.

Soundbarin keskikaiutin takaa kirkkaan, selkeän ja täydellisen tasapainoisen dialogin. Kuulet jokaisen sanan riippumatta siitä, istutko nurkassa vai keskellä huonetta.

Uppoudu suosikkiohjelmiisi ja -elokuviisi. Soundbar, jossa on langaton bassokaiutin, tukee Dolby Digital Surround -äänimuotoa, joka tuottaa laajemman ja vaikuttavamman äänen.

Katsoitko jo koko elokuvan? Haluatko keskustella sarjan päätösjaksosta? Kun ruudulla oleva draama on ohi, voit käyttää soundbarin Bluetooth-yhteyttä ja kuunnella soittolistoja. Tai toistaa musiikkia suoraan USB-liitännän kautta. Nauti samasta täyteläisestä äänestä, kun kuuntelet haluamaasi musiikkia.

Kauniin yksinkertainen geometrinen ja matala muotoilu kestävät ihastelua missä tahansa kodissa. Pakkauksen mukana toimitettavat seinäkiinnikkeet mahdollistavat monipuoliset sijoittelumahdollisuudet. Tehokas bassokaiutin on ohut, joten se on helppo kätkeä.

Yhdistä vaikkapa HDMI-liitännällä, äänitulolla tai USB-liitännällä. HDMI-lähtöliitännän (ARC) avulla voit ohjata soundbaria television kaukosäätimellä.

Pääyksikön kaiutinelementit
V: koko äänialue (52 mm/2 tuumaa) + diskanttikaiutin; O: koko äänialue (52 mm/2 tuumaa) + diskanttikaiutin; K: koko äänialue (52 mm/2 tuumaa) x 2

Subwoofer: Aktiivikaiutin, langaton subwoofer
Subwoofer-ohjaimet: 1 x matala taajuus (165,1 mm/6,5 tuumaa)

-Ääni: kaiuttimen lähtöteho 200 W, subwooferin lähtöteho 100 W, kaiutinjärjestelmän lähtöteho 300 W
-Liitännät: Bluetooth, digitaalinen optinen tulo, HDMI 1.4 -lähtö (ARC), USB, äänitulo 3.5 mm
-Mitat: päälaite (L x K x S) 950 x 67,3 x 81,7  mm, subwoofer (L x K x S) 150 x 412 x 310  mm
-Virrankulutus valmiustilassa: päälaite: < 0,5 W; subwoofer: < 2 W

Myyntipakkaus sisältää: 1 x CR2025 paristo, virtajohto, pikaopas, kaukosäädin
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.