Samsung Galaxy Watch Active2 4G 44mm gold

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R825FSDANEE
  • Tuotenumero: 8806090071164
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 17 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl
Tyylikäs ja innovatiivinen Samsung Galaxy Watch Active2 44mm on kehitetty aktiiviseen elämään ja auttamaan sinua seuraamaan harjoitteluasi. eSIM-toiminnon ansiosta voit olla aina yhteydessä vaikka puhelimesi ei olisi mukanasi. Kellon avulla voit hallita monia tärkeitä ja älykkäitä toimintoja, kuten muistiinpanoja, musiikkikappaleita, viestejä ja puheluita - ranteesi kautta.

Terveystrendi jatkaa vahvana. Yhä useampi on huomannut, että älykello voi tehdä aktiivisesta elämästä sekä yksinkertaisempaa että hauskempaa. Älykellon avulla ihmiset voivat pitää silmällä harjoitteluaan ja liikkumistaan, olla samaan aikaan yhteydessä verkkoon ja käyttää monia puhelimen tärkeitä toimintoja – ranteensa kautta.

Kello toimii luonnollisena kumppanina ja fiksuna terveystyökaluna. Samsung Galaxy Watch Active2 on uuden sukupolven tyylikäs versio suositusta Active-sarjan kellosta. Ensiluokkainen tuote on paitsi kätevä ja kevyt, myös fiksu ja tyylikäs. Se on valittavana kolmessa eri värissä ja siinä on laatutuntumaa korostava, klassisen tyylikäs nahkaremmi. Ulkokuoren alla piilee monia kehittyneitä toimintoja. Kellossa on aiempiakin malleja herkempi sykemittari. Kello pystyy seuraamaan yli 40 eri liikuntatapaa, joista seitsemää se seuraa automaattisesti – yksi niistä on nyt uiminen.

Samsung Galaxy Watch Active2 on yhteensopiva sekä Android- että iOS-puhelinten kanssa. Lisäksi sen kanssa voi käyttää eSIM-toimintoa, jonka ansiosta voit olla yhteydessä verkkoon aiempaa yksinkertaisemmin ja kätevämmin. Voit lukea ilmoituksia, kuunnella musiikkia ja vastata puheluihin. Voit yhdistää kellon puhelinnumeroosi ja pitää kaikkea silmällä paikasta riippumatta.

Yhteensopivuus: Android 5.0 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia, iPhone 5 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi

Huomio! Tarkista eSIM-palvelun saatavuus omalta operaattoriltasi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.