Samsung Galaxy A-sarjan uutuudet – A52, A52 5G ja A72 nyt myynnissä

{image:text}

Nyt esittelyssä suositun Galaxy A-sarjan uusimmat tulokkaat – A52, A52 5G ja A72. A-sarjassa innovaatiot, suorituskyky ja hinta kohtaavat. Uusimmat A52, A52 5G ja A72 -mallit ovat myös IP67-luokiteltuja, joten ulkopinta kestää sekä katseita että vaikeita olosuhteita. A52 on saatavilla myös 5G-versiona ja tämä puolestaan tarkoittaa aiempaa nopeampaa striimausta ja erinomaista pelikokemusta.

Samsung Galaxy A52 ja Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 / Galaxy A52 5G kulkee aina mukana, valmiina tekemään verkkoon yhteydessä olevasta elämästäsi aiempaa älykkäämpää ja hauskempaa. Galaxy A52 on nopea ja tehokas. Sen ulkopinta kestää sekä katseita että vaikeita olosuhteita. Lisäksi puhelin kestää hyvin vettä ja pölyä. Tehokkaan akun ansiosta olet aina valmiina uusiin kokemuksiin.

Ultraterävä Infinity-O sAMOLED -näyttö saa kaiken näyttämään juuri siltä kuin pitääkin. Ja viiden kameran avulla voit ikuistaa hetket juuri sellaisina kuin ne näet. Kamerat on integroitu sulavasti puhelimen runkoon ja valittavana on neljä eri väriä: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, Awesome Blue.

Unohda nykiminen ja pitkät latausajat – nosta pelaamisesi täysin uudelle tasolle. Tekoälypohjaisen Game Boosterin ansiosta pelikokemus on aiempaakin nopeampi ja mukaansatempaavampi. Ja kun puhelin on ladattava, pikalaturin ansiosta pääset nopeasti taas tositoimiin.

-6,5 tuuman Infinity-O sAMOLED Display A52 90 Hz:n ja A52 5G 120 Hz:n virkistystaajuudella näyttö
-Viiden kameran ja optisen kuvanvakautuksen ansiosta voit ottaa juuri sellaisia kuvia kuin haluat
-Erittäin pitkään kestävän akun ja pikalatauksen ansiosta sinun ei tarvitse odottaa pitkään
-Pölytiivis ja vedenkestävä (IP67), miellyttävä ja moderni muotoilu, neljä värivaihtoehtoa

Samsung Galaxy A72

Kun kamera on enemmän kuin kamera. Galaxy A72 -puhelimessa on viisi terävää kameraa, jotka tekevät yhteistyötä keskenään ja auttavat sinua ottamaan aiempaakin parempia kuvia ja videoita. 64 megapikselin pääkameran ja optisen kuvanvakautuksen ansiosta voit ottaa veitsenteräviä kuvia myös hämärässä. Makrokamera ikuistaa pienet suuret asiat ja avaa eteesi täysin uuden maailman. Yhdellä painalluksella monta kuvaa ja videoleike – Yksi otos (Single Take) mahdollistaa hetkien ikuistamisen täysin uudella tavalla. Kolminkertainen optinen zoomi vie sinut lähemmäs tapahtumia, ja 30x Space Zoom vie sinut niin lähelle, että pääset näkemään yksityiskohtia, jotka kuvan ottamishetkellä jäivät kokonaan näkemättä.

Voit valita suosikkikuvasi 6,7 tuuman Super Infinity-O sAMOLED -näytöllä. Näytön virkistystaajuus on 90 Hz, se toistaa värit luonnollisesti ja on kehyksetön. Paras kamera on sellainen, joka on käyttövalmiina käsien ulottuvilla. Tehokkaan 5000 mAh:n akun ansiosta olet aina valmiina ottamaan uusia kuvia ja nauttimaan uusista kokemuksista. Pikalaturi puolestaan tekee lataamisesta aiempaa nopeampaa, niin että pääset nopeasti taas ikuistamaan maailman menoa.

-Yksi otos (Single Take) -tilassa voit ottaa yhdellä painalluksella useita kuvia ja videoleikkeitä
-Viisi kameraa, jotka avaavat uusia näkymiä ja ikuistavat aiempaakin parempia kuvia ja videoita
-Erittäin tehokkaan akun ja pikalaturin ansiosta puhelin on aina valmiina
-6,7 tuuman Infinity-O sAMOLED -näyttö on suuri ja valovoimainen

Ajantasaisen Samsung puhelimien tuotevalikoimamme ja saatavuuden voit tarkistaa tästä.

Ajantasaisen Samsung suojalaukkujen ja -kuorien tuotevalikoimamme ja saatavuuden voit tarkistaa tästä.

Esimerkkejä Samsung A-sarjan valikoimasta