Samsung Galaxy A53 5G - Näyttävä. Nopea. Välttämätön.

{image:text}

Samsung Galaxy A53 5G - Näyttävä. Nopea. Välttämätön.

Kaunis muotoilu on ilo sekä silmillesi että käsillesi, ja kulkee aina mukanasi. Viisi muotoon sulavasti integroitua kameraa tallentavat kaiken mitä haluat. Videoi ja kuvaa terävästi ja vakaasti, laajakuvalla tai tarkan yksityiskohtaisesti, myös pimeässä. 120 Hz Super AMOLED Infinity-O -näyttö tekee selailusta silkinpehmeää ja pelaamisesta nopeaa, minimaalisella viiveellä. Videoiden tarkka värientoisto sekä kontrasti on kuin elokuvissa.

Todella tehokas akku kestää pitkään. Käytä tarvittaessa pikalaturia, ja olet pian jälleen liikkeellä. Roiskeet tai pöly eivät ole ongelma IP67-luokitellulle Galaxy A53 5G -puhelimelle. Koko komeutta suojaa vahvin lasimme, Gorilla Glass 5. Tee maailmastasi suurempi yhdistämällä koko Samsung Galaxy -laitteistosi, ja käytät niitä saumattomasti, sujuvasti ja helposti missä tahansa. Galaxy A53 5G on saatavilla näyttävissä Awesome-väreissä: Black, White, Peach ja Blue.

  • Videoi ja kuvaa vakaasti ja terävästi viidellä kameralla, joihin lukeutuu korkearesoluutioinen OIS-pääkamera optisella kuvanvakaimella
  • Tee maailmastasi suurempi – käytä Galaxy A53 5G:tä saumattomasti yhdessä muiden Samsung Galaxy -laitteidesi kanssa
  • Kestää vettä ja pölyää IP673 -luokituksen mukaisesti ja sisältää vahvimman näyttölasimme: Gorilla Glass 5
  • Kirkas ja terävä 6,5 tuuman 120 Hz Infinity-O sAMOLED -näyttö nopealla virkistystaajuudella
  • Luo ja koe keskeytyksettä erittäin kestävän akun avulla ja pikalataa nopeasti
Samsung Galaxy A53 5G tekniset tiedot:

Samsung Galaxy A53 5G -puhelimen lisävarusteet