Samsung Galaxy Buds+ blue

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R175NZBANEE
  • Tuotenumero: 8806090215773
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl
Uudistetut vuoden 2020 Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeet tarjoavat käyttäjälle kytketyn ja korkealaatuisen äänikokemuksen missä tahansa. Mukava muotoilu, yksinkertainen käyttö sekä selkeä ja älykäs AKG:n äänentoisto tekevät niistä jokapäiväisen korvissa kulkevan kumppanin. Latauskotelo on entistä kompaktimpi, joten Galaxy Budsit kulkevat kätevämmin taskussa. Enhanced Ambient Sound -toiminto antaa käyttäjälle mahdollisuuden pysyä valppaana ja tietoisena ympäristöstään musiikinkuuntelun tai puhelun aikana.

AKG:n virittämissä Samsung Galaxy Buds+ langattomissa kuulokkeissa on nyt muun muassa 11 tunnin käyttöaika ja mukana tuleva latauskotelo tarjoaa 11 tuntia lisävirtaa. Niissä on dynaamiset kaksisuuntaiset kaiuttimet ja kolme mikrofonia paremman äänen ja äänenlaadun tuottamiseksi. Galaxy Buds+ -kuulokkeissa yhdistyvät sujuva pariliittäminen, korkea äänenlaatu, pitkä akkukesto sekä räätälöintivaihtoehdot ja ne ovat ovat täydelliset kuulokkeet aktiivisille käyttäjille.

Kuulokkeissa on adaptiivinen mikrofoni, jossa on sisäinen ja ulkoinen äänenvaimennuskyky, joten kommunikointi onnistuu selkeästi sekä äänekkäässä että hiljaisessa ympäristössä.

Galaxy Buds+ on mahdollista integroida uusimpien Galaxy-laitteiden Bixbyyn, jolloin älykäs apulainen on käytettävissä nopeasti, ilman, että puhelinta pitää ottaa esiin. Käytä ääniohjausta soittamiseen, viestien lähettämiseen tai saadaksesi tietää akun jäljellä olevan keston suoraan Galaxy Budsiin.

-Langaton lataus – voidaan ladata esimerkiksi Wireless Charger Duo -laturilla
-Helppo liittää käytettäväksi useiden eri laitteiden kanssa
-Parempi puhelujen laatu kahdella mikrofonilla
-Erinomainen puheaika ja akkukesto
-AKG:n optimoima äänentoisto

Tekniset tiedot:
-Paino 5.6 g/per kuuloke, latauskotelon paino 39.6 g
-Kuulokkeen akku 58mAh, latauskotelon akku 252mAh
-Kuulokkeen koko: 17.5 X 19.2 X 22.3 mm
-Kotelon koko: 38.8 X 70 X 26.5 mm

Yhteensopivat tuotteet: Anrdoid 5.0 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustetut laitteet ja vähintään 1.5GB RAM-muistia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.