ALE 46 %
  • Samsung Galaxy Buds Live Black
  • Samsung Galaxy Buds Live Black
  • Samsung Galaxy Buds Live Black
  • Samsung Galaxy Buds Live Black

Samsung Galaxy Buds Live Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R180NZKAEUB
  • Tuotenumero: 8806090486166
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 79,00 7900 149,00 € 14900
Määrä: kpl
Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet muuttavat kuuntelun. True Wireless -kuulokkeet, joiden uutta luova muotoilu antaa uudenlaisia elämyksiä. Ne istuvat mukavasti ja ilmavasti, jotta voit käyttää niitä pitkään. Halutessasi kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu, vaikka kuuntelisit musiikkia tai soittaisit puhelun. Aktiivinen kohinanvaimennus sulkee liikenteen melun ulkopuolelle, mutta päästää läpi sen, mitä haluat kuulla.

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden lataus riittää musiikin kuunteluun jopa kuuden tunnin ajan. Kotelossa on lisäksi latausta jopa 12 lisätunnin kuunteluun. Kuulokkeet voi myös pikaladata, jolloin 10 minuutin latauksella saa 90 minuuttia lisää soittoaikaa. Kotelo voidaan ladata sekä johdolla että langattomasti yhteensopivalla laturilla. Se voidaan myös ladata langattoman virranjaon mahdollistavalla puhelimella, kuten Galaxy S20 -sarjan malleilla.

Ilmavan muotoilunsa ansiosta Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ääni on vaikuttava ja voit tuntea kuin olisit paikan päällä konsertissa. Suuri bassokaiutin ja bassoportti tekevät bassoäänistä täyteläisiä ja syviä. Äänielämyksistä vastaa AKG. Ääni on täyteläistä ja vivahteikasta sekä musiikkia että podcasteja kuunnellessa. Jos haluat soittaa puheluja, kuulokkeiden kolme sisäistä mikrofonia varmistavat selkeän kuuluvuuden, vaikka olisitkin hälyisässä ympäristössä.

Ensimmäinen aktiivinen kohinanpoisto (ANC) Galaxyn aidosti langattomien kuulokkeiden avoimeen malliin pitää kohinan poissa mutta päästää maailman sisään. Se vähentää taustaääniä, muttei hävitä mitään tärkeää, kuten lauluääniä ja ilmoituksia, joten kuulet enemmän sitä mitä haluat – ja saat toiminnon päälle yhdellä pitkällä painalluksella.

Tunne, kuin olisit eturivissä tai osa jotain suurempaa. AKG-äänentoistolla varustetut 12 mm:n kaiuttimet toimivat yhdessä Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ergonomisen muotoilun kanssa luoden avaraa äänentoistoa, samalla kun suuri elementti ja bassoputki auttavat toistamaan matalia bassoääniä ilmavirtauksen kanssa, joka päästää äänen virtaamaan saumattomasti.

-Jopa 6 tuntia tauotonta kuuntelua, jopa 21 tunnin akun kesto latauskotelon kanssa
-Kolme mikrofonia paremman äänen takaamiseksi puheluissa
-Pitkä akkukesto ja kaksi täyttä latausta kotelossa
-Upea ääni, täyteläinen basso ja rapea diskantti
-Täydellinen istuvuus, mukavat käytössä pitkään
-Aktiivinen kohinanvaimennus

Tekniset tiedot:
-Bluetooth-versio ja Bluetooth-profiilit: Bluetooth v5.0 A2DP, AVRCP, HFP
-Anturit: Accelerometer, Gyro, Proximity, Hall, Touch, Grip, VPU
-Koko (latauskotelo) 50,2 x 50 x 27,8 mm, paino 42,2 g
-Koko (kuuloke): 27,3 x 16,5 x 14,9 mm, paino 5,6 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.