Samsung Galaxy Tab A8 - A-sarjan tähän mennessä tehokkain tabletti

{image:text}

Nyt esittelyssä uusi Samsung Galaxy Tab A8, joka on A-sarjan tähän mennessä tehokkain tabletti. Ohuessa ja kevyessä Samsung Galaxy Tab A8 -tablet-laitteessa on vaikuttava näyttö, se on tehokas ja suorituskykyinen ja se sopii koko perheen käyttöön.

Samsung Galaxy Tab A8 on monien suosikki. Se on vain 6,9 mm paksu ja 508 g painoinen, joten voit nauttia viihteestä missä tahansa suurella näytöllä. Värivaihtoehdot ovat Gray, Silver ja Pink gold. Suuren 10,5” näytön ja äärimmäisten ohuiden kehysten ansiosta elokuva- ja pelikokemuksista tulee mahtavia ja videoneuvotteluista sekä luennoista saa enemmän irti. Dolby Atmos -tekniikkaa käyttävät Quad kaiuttimet tarjoavat elokuvateatterimaisen mahtavaa, syvää ja tasapainoista ääntä.

Uusi suoritin takaa tehon ja nopeuden. Sovellukset toimivat nopeasti ja saumattomasti. Pelit toimivat nykimättä. Tehokkaan akun ansiosta voit luoda paljon ja katsoa pitkään, tunti tunnin jälkeen. Sen voi tietenkin myös pikaladata.

Valitsemalla 4G (LTE) -mallin voit muodostaa joustavan yhteyden mobiiliverkkoon missä ikinä oletkin. Galaxy Tab A8 -tabletissa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa – ja sitä voi lisätä 1 teratavun microSD-kortilla.

Samsung Galaxy Tab A8 tarjoaa aina uudenlaisia mahdollisuuksia. Multi-Active-Window’n avulla voit tehdä asioita toisen lomassa, esimerkiksi jatkaa elokuvan katselua samalla, kun selaat verkkoa. Screen Recorderin avulla voit helposti tallentaa oppitunnit, luennot tai pelisessiot.

Samsung Galaxy Kids on pienten suosikki. Se sisältää pedagogisia, hauskoja ja fiksuja sovelluksia. Lapset ovat turvallisessa ympäristössä, jossa he eivät pääse näkemään sopimatonta sisältöä tai käyttämään sinun sisältöäsi. Samalla voit vanhempana myös helposti pitää silmällä, miten kauan lapsi käyttää tablettia ja mitä sovelluksia hän käyttää.

Galaxy Tab A8 -tabletin Samsung Knox -tietoturva-alusta on integroitu sekä ohjelmisto- että laitteistotasolle, joten voit nauttia viihteestä rauhallisin mielin.

-NÄYTTÖ 10.5" WUXGA+ TFT (1920X1200) 216PPI, 60Hz
-LIITÄNNÄT USB TYPE-C 2,0, 3,5 MM STEREO
-SUORITIN UniSOC T618 2x2,0GHz+6x2,0GHz
-MITAT 6,9 mm 508 g (Wi-Fi/LTE)
-KAMERA Taka: 8 MP F Etu: 5 MP
-AKKU 7,040 mAh
-MUISTI 32 Gt