Samsung Galaxy Watch 46mm Silver

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R805FZSANEE
  • Tuotenumero: 8801643439002
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 359,00
Määrä: kpl

Osta Samsung Galaxy Watch 46mm 1.4-31.4 välisenä aikana ja saat kaupan päälle Samsungin langattoman latausalustan. Lisätietoa ja ohjeet kaupan päällisen lunastamiseksi täältä.

Uusi Samsung Galaxy Watch on tyylikäs jaloteräskello, jonka ajaton muotoilu sopii kaikkiin tilanteisiin ja sillä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Galaxy Watch tukee eSIM-toimintoa*, joka mahdollistaa puheluihin vastaamisen ja soittamisen. Voit vastaanottaa sekä lähettää viestejä. Siitä on apua tilanteissa, joissa puhelimen käsittely olisi epäkäytännöllistä tai sopimatonta. Kellon normaalikäytössä jopa 3 päivää kestävä lataus varmistaa, että olet aina tavoitettavissa.

Galaxy Watch -kellolla voit seurata kunto-ohjelmaasi vaikkapa suosituilla Under Armourin sovelluksilla. Voit myös kuunnella Spotify-soittolistojasi missä ikinä oletkin. Kellon sykemittarilla ja GPS-toiminnolla voit seurata harjoitussession etenemistä niin lenkillä kuin salillakin. Kello kirjaa erilaisia liikuntamuotoja automaattisesti, joten voit seurata kaikkea liikuntaasi päivän mittaan kotiportaista lounastunnin kävelylenkkiin ja kaupassa käyntiin.

Kelloon voit halutessasi määrittää peräti 17 erilaista harjoitusta ja laatia oman voimaharjoitteluohjelman. Saat kellosta hyödyllisiä tietoja stressitasostasi ja lepojaksoistasi koko vuorokauden ajalta. Kello tukee ja helpottaa tervettä elämäntapaa silloinkin, kun puhelin ei ole mukana. Lisäksi sen avulla voi seurata viestejä ja keskusteluja tilanteissa, joissa matkapuhelinta ei ole sopivaa pitää esillä.

Samsung Galaxy Watchin GPS-toimintoa on kehitetty entisestään. Nyt siihen saa paikkatietoilmoituksia, jos haluat ilmoituksen esimerkiksi, kun olet ruokakaupan lähellä ja jääkaapista puuttuu jotakin. Kelloa voi tietenkin käyttää Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydellä myös puhelimen jatkeena, olipa kyseessä Android- tai iOSkäyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Ennen kaikkea Galaxy Watch on tyylikäs kello hillityllä ja harkitulla muotoilulla.

*Varmista eSIM-palvelun saatavuus omalta operaattoriltasi.

-Näytön koko 1.3", näyttötyyppi AMOLED, 360 x 360 pixeliä
-Akun kesto normaalitilassa jopa 3 päivää (akku 472 mAh)
-Vedenkestävä (5 ATM), IP68, MIL-STD-810G-luokiteltu
-Käyttöjärjestelmä Tizen-based Wearable OS 4.0
-Mitat: 49 x 46 x 13 mm, paino 63 g
-Suoritin Exynos 9110 (1.15 GHz, DC)
-Bluetooth 4.2, NFC, WiFi, GPS
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.