Samsung Galaxy Watch Active rose

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R500NZDANEE
  • Tuotenumero: 8801643747916
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black, rose ja silver.

Terveyden ylläpitoon liittyy muutakin kuin askelten laskemista. Uuden Samsung Galaxy Watch Activen lähestymistapa hyvän terveyden tärkeimpiin osatekijöihin on kokonaisvaltainen. Liikuntaa, unta, stressiä ja hyvinvointia mittaava kello on enemmän henkilökohtainen valmentaja kuin mittalaite. Siinä yhdistyvät aikaisempien Galaxy Watch -mallien parhaat piirteet uusiin, paranneltuihin toimintoihin, sileän metalliseen muotoiluun ja 40 mm:n kokoon.

Samsung Galaxy Watch Active valmentaa käyttäjää reaaliajassa ja toimii sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Se mittaa sekä sisä- että ulkoliikuntaa ja sopii yhteen Under Armour- ja Strava-liikuntasovellusten kanssa. Spotify Offlinen ansiosta kellon käyttäjän ei tarvitse treenata hiljaisuudessa, vaikka puhelin ei olisikaan mukana. Galaxy Watch Activessa on ääniohjaus, ja Bixby mahdollistaa puhelujen vastaanottamisen ja viestien kirjoittamisen ilman, että puhelinta tarvitsee ottaa esiin.

Älykellon yksi vahvimmista myyntiargumenteista on ollut mahdollisuus seurata helposti omia liikuntasuorituksia. Älykellomarkkinat ovat jatkuvasti kasvaneet ja kohderyhmä laajentunut aktiiviliikkujista, sillä yhä useampi haluaa seurata päivittäistä liikkumistaan ja edistää hyvinvointiaan. Nykyään älykello tarjoaa myös yhä enemmän viihdemahdollisuuksia. Siitä on tullut luonnollinen puhelimen jatke, jolla voi kuunnella musiikkia, seurata sosiaalista media ja ohjata puhelimen tavoin erilaisia kodin älytoimintoja. Kaikesta on tullut integroidumpaa ja yksinkertaisempaa. Samalla kellojen koko on pienentynyt ja toisaalta käyttöaika latauskertojen välillä pidentynyt.

Samsung Galaxy Watch Active on älykello, joka yhdistää erityisesti kuntoiluun tarkoitettujen älykellojen ominaisuudet kehittyneiden huippukellojen ominaisuuksiin. Se on urheilullinen, mutta ei liian. Siinä on edistyksellisiä toimintoja, mutta se ei ole monimutkainen. Lisäksi se on tyylikkäästi muotoiltu ja se on edullinen.

Tekniset tiedot:
-Näyttö 1.1", 360 X 360 pikseliä, Corning Gorilla Glass 3
-Sensorit: kiihtyvyys, gyroskooppi, barometri, syke, valo
-Yhteydet: Bluetooth 4.2, WiFI B/G/N, NFC, A-GPS/Glonass
-Suoritin Exynos 9110 Dual Coiver 1.15 GHZ
-Mitat 40 mm, 39.5 X 39.5 X 10.5 mm, 25 g
-Vesitiivis IP68 + MIL-STD-810G
-Käyttöjärjestelmä: Tizen OS 4.0
-Muisti: 738MB RAM + 4GB ROM
-Akku 230MaH
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.