Samsung Gear S3 Frontier

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R760NDAANEE
  • Tuotenumero: 8806088529998
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 229,00
Määrä: kpl

Samsung Gear S3 Frontier toimii entistä paremmin omillaan. Siinä on sisäänrakennettu GPS, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, mikä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, peräti neljän päivän akkukesto ja hyödyllinen Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Kello suunniteltiin yhteistyössä sveitsiläisen kellosuunnitteja Yvan Arpan kanssa. Vesi- ja pölytiiveyden kattava IP68-suojaluokitus varmistaa, että kello sopii käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Gear S3 on myös ensimmäinen Corning Gorilla Glass SR+ -lasilla varustettu laite, mikä minimoi kellotaulun rikkoontumiset ja naarmut.

Muista älykellojen näytöistä poiketen Gear S3 -älykellossa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3 -älykellossa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä. Nyt myös soittoihin ja ilmoituksiin voi vastata helposti koskematta kellotauluun.

Tekniset tiedot: 1,0 GHz:n dual core -suoritin, pyöreä 1,3 tuuman Super AMOLED-näyttö (360 x 360, 278 ppi). Full Color Always On Display -tekniikka, Corning Gorilla Glass SR +. OS Tizen Wearables 2.3.2 -käyttöjärjestelmä. Rannekkeen leveys on 22 mm. 768 Mt RAM-muistia, 4 GB tallennustilaa. Yhteysominaisuudet: 3G / LTE (ei käytössä Suomessa). Bluetooth 4.2 LTE, Wi-Fi b / g / n, NFC, MST, GPS / GLONASS.

Mitat: 46 mm x 49 mm x 12,9 mm. Paino: 62 g (S3 Frontier), 57 grammaa (S3 Classic). 380mAh akku, langaton lataus (WPC). Akkukesto: 4-5 päivää. Anturit: kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, sykemittari ja valoisuusmittari.

Yhteensopivat tuotteet: Android 4.4 tai uudemmat ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.