Samsung Gear S3 Frontier

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R760NDAANEE
  • Tuotenumero: 8806088529998
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 199,00
Määrä: kpl

Osta Samsung Gear S3 Frontier, saat kaupan päälle Samsungin alkuperäisen punaisen silikonisen vaihtorannekkeen. Kaupan päällinen lisätään tilaukseen mukaan automaattisesti.

Samsung Gear S3 Frontier toimii entistä paremmin omillaan. Siinä on sisäänrakennettu GPS, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, mikä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, peräti neljän päivän akkukesto ja hyödyllinen Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Kello suunniteltiin yhteistyössä sveitsiläisen kellosuunnitteja Yvan Arpan kanssa. Vesi- ja pölytiiveyden kattava IP68-suojaluokitus varmistaa, että kello sopii käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Gear S3 on myös ensimmäinen Corning Gorilla Glass SR+ -lasilla varustettu laite, mikä minimoi kellotaulun rikkoontumiset ja naarmut.

Muista älykellojen näytöistä poiketen Gear S3 -älykellossa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3 -älykellossa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä. Nyt myös soittoihin ja ilmoituksiin voi vastata helposti koskematta kellotauluun.

Tekniset tiedot: 1,0 GHz:n dual core -suoritin, pyöreä 1,3 tuuman Super AMOLED-näyttö (360 x 360, 278 ppi). Full Color Always On Display -tekniikka, Corning Gorilla Glass SR +. OS Tizen Wearables 2.3.2 -käyttöjärjestelmä. Rannekkeen leveys on 22 mm. 768 Mt RAM-muistia, 4 GB tallennustilaa. Yhteysominaisuudet: 3G / LTE (ei käytössä Suomessa). Bluetooth 4.2 LTE, Wi-Fi b / g / n, NFC, MST, GPS / GLONASS.

Mitat: 46 mm x 49 mm x 12,9 mm. Paino: 62 g (S3 Frontier), 57 grammaa (S3 Classic). 380mAh akku, langaton lataus (WPC). Akkukesto: 4-5 päivää. Anturit: kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, sykemittari ja valoisuusmittari.

Yhteensopivat tuotteet: Android 4.4 tai uudemmat ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.