Screenor lasikalvo iPhone X/Xs/11 Pro

  • Valmistaja: Screenor
  • Tuotekoodi: 16013
  • Tuotenumero: 6438327160130
  • Valmistajan takuu: 3 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 22,90 2290

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Katso kaikki Apple iPhone X ja Apple iPhone Xs -puhelimiin sopivat suojakalvot tästä.
Katso kaikki Apple iPhone 11 Pro -puhelimiin sopivat suojakalvot tästä.

Tämä lasi on curved - eli kaartuva. Suojaa puhelimen näytön reunasta reunaan. Lasikalvo on varustettu mustilla kehyksillä.

Screenor Tempered Glass lasikalvo antaa parhaan mahdollisen suojan puhelimesi näytölle putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Lämpökäsitelty karkaistusta lasista valmistetun lasin suojaustaso on 9H. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa mennä rikki, mutta voit huokaista helpotuksesta, sillä puhelimen näyttö saattaa säilyä ehjänä.

Rikkoontuessa suojalasi jää levyksi ja se on helppo poistaa ilman irtoavia teräviä sirpaleita. Suojalasi on naarmuuntumaton käytössä ja sen pinnoite hylkii loistavasti sormenjäljet sekä muut tahrat. Lasi toistaa näytön värit luonnollisen terävinä ilman vääristymiä.

Lasin asennus on todella helppo: suojalasi kiinnittyy silikonin avulla näyttöön ja on käytössä huomaamaton. Tarvittaessa lasi on kuitenkin helppo irrottaa, eikä se jätä puhelimen näyttöön jälkiä.

Pakkaus sisältää 0,3 mm paksuisen suojalasin, puhdistuspyyhkeen, kohdennustarran sekä asennusohjeet.

Yhteensopivat tuotteet: Apple iPhone X, Apple iPhone Xs, Apple iPhone 11 Pro (kaikkien näiden puhelimien näytön koko on 5.8")

Screenor myöntää ainutlaatuisen kolmen kuukauden asennus- ja kestävyystakuun seuraavin ehdoin kaikille lasikalvoilleen:

Takuu kattaa tuotteen asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että suojatessaan laitetta se saattaa rikkoontua, mutta hyvityksenä tästä Screenor korvaa asiakkaalle kerran tuotteen mahdollisen rikkoontumisen.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi takuun alaisen ongelman tuotteemme kanssa, voit olla yhteydessä Screenoriin sähköpostitse info@screenor.fi ja kertoa ongelmasta kuvan ja yhteystietojen kera. Takuukäsittelyyn Screenor tarvitsee myös tiedon Screenor suojalasin ostopaikasta ja hankinta-ajasta. Takuun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan takuutuotteeseen per ostokerta ja takuu on voimassa 3 kk ostohetkestä. Takuu ei koskaan kata varomattomasta käytöstä päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa.

Arvostele tämä tuote

05.04.2018 - Tällästä

+ Suht. helppo asentaa
+ Mukava kosketustuntuma
+ Ohut ja huomaamaton

- Ei istu täydellisesti ”notchin” ympärille: näyttöä vilkkuu sen molemmin puolin
- Sateenkaariefekti reunoilla
- Huono (dry) puhdistusliina, joka enemmänkin levittää likaa, kun puhdistaa sitä