Suojaa tablettisi, puhelimesi tai älykellosi tehokkaasti OtterBoxin lukuisilla eri tuotteilla

{image:text}

OtterBox on jo yli kahden vuosikymmenen ajan tarjonnut innovatiivisia suojaratkaisuja niin puhelin- kuin tablet-laitteillekin. OtterBox on erikoistunut erityisesti mobiililaitteisen suojakuorien ja suojalaukkujen valmistukseen, mutta myös muitakin tuotteita autolatureista älykellojen suojiin on saatavilla. Luurinetistä löydätkin Suomen suurimman valikoiman parhaimpia OtterBoxin tarvikkeita. Tarvikkeita on lukuisille suosituimmille puhelinmerkeille ja -malleille.

OtterBoxin tuotteilla ja tuotesarjoilla on paljon eroavaisuuksia keskenään ja näin jokainen käyttäjä löytää taatusti oman värisensä ja mallisensa suojan laitteilleen omien mieltymysten ja käyttötarkoitusten mukaisesti. Kaikki OtterBox-suojakuoret on helppo asentaa paikalleen, ja niihin on myös selkeät asennusohjeet. Suojakuoret suojaavat puhelinta tehokkaasti ja pidentävät arvokkaan puhelimesi tai muun laitteesi käyttöikää. OtterBoxin modernin muotoilun ansiosta ne eivät vie turhaa ylimääräistä tilaa taskussa tai repussa.

Kovempaan käyttöä varten tarkoitetusta OtterBox Defender -sarjasta löydät OtterBoxin vahvimmat ja suojaavimmat suojalaukut, -kotelot ja -kuoret puhelimellesi ja tabletillesi. Defender-sarjan kaksiosaiset suojakuoret ja kotelot suojaavat tehokkaasti putoamiselta, iskuilta ja naarmuilta. Kuorien ansiosta sinun ei tarvitse murehtia laitteesi putoamista katukivetykselle. Voit pitää puhelimesi tai tablettisi mukanasi niin kaupungissa, ulkotöissä, mökillä, kuin vaikka vuoristossa.

OtterBox Strada -sarjasta löydät tyylikkään ohuet suojalaukut suosituimmille puhelinmalleille. Sarjan tuotteissa on panostettu ennen kaikkea tyylikkääseen, huolettomaan ja ajattomaan muotoiluun, materiaaleihin sekä ulkonäköön. OtterBoxille tyypilliseen tapaan, tehokasta suojausta ei olla kuitenkaan päästetty unohtumaan. Sarjan tuotteilla saat suojattua laitteesi mainiosti tavallista arkikäyttöä varten ja korttipaikoissa saat kuljetettua esimerkiksi bussi- ja kirjastokorttisi aina mukanasi. OtterBox Strada Via – sarjan tuotteet ovat tavallista Strada -sarjaa hieman edullisempia. Ominaisuuksiltaan ne ovat samanlaisia, mutta eroavat hieman ulkomuodoltaan ja materiaaliltaan: OtterBox Strada -koteloiden pinnassa käytetään aitoa nahkaa. 

Vaihda puhelimesi tai tablettisi suojakuori ihanan pirteän ja iloisen värisiin OtterBox Symmetry -sarjan suojakuoriin! Symmetry-sarjan suojakuoret ovat ohuita ja täten mahtuvat vaivattomasti takataskuun ja pienempiinkin laukkuihin. Ne suojaavat puhelimen takaosaa ja myös hieman näyttöäkin naarmuilta, lialta ja pölyltä monikerroksisen suojauksensa ansiosta. Hillitymmistä väreistä ja kuvioista pitäville on myös monenlaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi tutun ja turvallisen mustan, harmaan värisiä tai täysin ja läpikuultavia suojakuoria.

Yksi mielenkiintoisimmista OtterBoxin tuotteista ja tuotesarjoista on ehdottomasti OtterBoxin ja PopSocketsin yhteistyössä kehitetty Otter+Pop-suojakuori. Otter+Pop Symmetry kuorissa on yhdistetty OtterBoxin Symmetry -sarjan tyylikäs muotoilu PopSocketsin puhelinpidikkeisiin. Kyseisissä suojakuorissa on siis sisäänrakennettu suojakuoren värinen puhelinpidike kuoren takaosassa, jota voit myös vaihtaa erikseen ostetuilla puhelinpidikkeillä. Puhelinpidikkeen avulla voit katsella lempi elokuviasi ja sarjojasi kätevästi ja saat pidettyä puhelintasi miellyttävämmin kädessäsi. Sarjan suojakuoria on saatavilla trendikkäissä väreissä ja väriyhdistelmissä.

Pidemmästä tai lyhyemmästä lomareissusta tai muusta retkestä tulee hetkessä paljon vaivattomampi, kun otat OtterBoxin autoilua ja liikkuvaan elämäntapaa varten suunniteltuja tarvikkeita mukaasi. Saat ladattua laitteesi matkan varrella OtterBoxin kätevien autolatureiden avulla. OtterBoxille tuttuun tyyliin autolaturit ovat erittäin kestäviä ja helppoja ratkaisuja pidemmillekin automatkoille. Jos matkustat jalan, pyörällä tai vaikka sähköpotkulaudalla, kannattaa hankintalistalle lisätä OtterBoxin laadukkaat varavirtalähteet, joiden avulla saat laitteeseesi virtaa missä vain.

Muita tuotteita OtterBoxilta: Luurinetissä on laaja valikoima OtterBoxin panssarilaseja sekä lasi- ja suojakalvoja älylaitteillesi. Suojalasit, panssarilasit ja suojakalvot ovat oiva vaihtoehto silloin, jos isompikokoisten suojakuorien ja suojakoteloiden hankkiminen ei tunnu omalta vaihtoehdolta tai mikäli haluat tehostaa näyttösi pysymistä suojassa entisestään.

OtterBoxin tuotteilla saat tabletin ja puhelimen lisäksi suojattua myös Applen älykellosi. Älykellon suojakuori istuu täydellisesti kelloon ja pitää sen näytön suojattuna naarmuilta, iskuilta ja lialta.

Tällä hetkellä sivuillamme on useita OtterBoxin tuotteita Samsungin ja Applen puhelinmalleille tarjoushintaan. Mikäli aikeissa on päivittää hieman puhelimesi ulkomuotoa tai hankkia tehokas sekä tyylikäs suoja laitteellesi, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tarjoustuotteisiin. Tarjouksessa on monia edelläkin mainittujen esimerkiksi Defender, Strada, Symmetry ja Otter+Pop Symmetry -sarjojen tuotteita.

Ajantasaisen OtterBox-tuotevalikoimamme ja saatavuuden voit tarkistaa tästä.

Esimerkkejä OtterBox valikoimasta