Takaa kotisi turvallisuus, valvo rakennusprojektien edistymistä tai seuraa luonnon eläimiä kesämökilläsi Reolinkin valvontakameroiden avulla

{image:text}

Kaipaatko kotiisi enemmän turvallisuuden tuntua tai haluatko tietää mitä kesämökilläsi tapahtuu sinun ollessa muualla? Ehkä työpaikkasi tai yritystilasi kaipaavat myös ympärivuorokautista valvontaa pimeälläkin? Reolinkin laadukkaat, modernit sekä helppokäyttöiset valvontakamerat voivat olla etsimäsi ratkaisu. Valvontakameroilla saat pidettyä omaisuutesi ja kotipihasi turvattuna ja tiedät aina mitä lähipiirissäsi tapahtuu, vaikka et itse paikan päällä olisikaan.

Reolinkin valvontakamerat olivat taannoin päässeet myös MikroBitin testiin. Testissä parhaiten pärjäsivät Reolink RLC-810A 8MP Bullet AI PoE- sekä myös Reolink RLC-820A 8MP Easy Dome AI PoE -valvontakamerat. Kamerat saivat testissä kiitosta helppokäyttöisyydestään, tallennustavan vaivattomuudesta sekä lukuisista eri asetus- ja säätövalikoimista. Säätömahdollisuuksien ansiosta jokainen käyttäjä voi sovittaa kamerat juuri omia käyttötarkoituksia ja mieltymyksiä varten otollisiksi.

MikroBitin valvontakameratestissä kameroihin yhdistettävissä oleva Reolink-sovellus osoittautui myös käteväksi sekä selkeäksi. Reolink-sovelluksen kautta voit suoraan säätää kamerasi asetuksia ja pääset seuraaman kameran kuvaa reaaliaikaisesti tai jälkikäteen. Kaikki tallenteet tulevat kätevästi samaan paikkaan, josta niitä on helppo katsoa ja löytää tarpeen vaatiessa. Sovellus myös erittelee tallenteet niin, että voit katsoa halutessasi joko kaikkia tallennettuja videoita, tai vain sellaisia, joissa havaitaan ihmisiä tai ajoneuvoja. Tallenteiden läpikäyminen onnistuu sujuvasti.

Reolinkin valvontakameroissa on edellä esiteltyjen lisäksi myös lukuisia muita vaihtoehtoja, joissa on jokaisessa aina hieman vaihtelevuutta: eroja tallennuskoossa, kuvanlaadussa, liiketunnistimissa, kameran muotoilussa, tekoälyn hyödyntämisen asteessa, kuvakulmissa, kuvausetäisyyksissä ja tallennustavoissa. Kaikkiin kameroiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua tarkkaan ennen hankintaa, jotta olet varma, että kyseinen kamera soveltuu parhaiten juuri sinun käyttöösi.

Helppoa asennusta kaipaaville Reolinkin PoE -valvontakamerat ovat parhain vaihtoehto. Esimerkiksi edellä mainitut kaksi kameramallia olivat PoE-valvontakameroita. Asennuksesta tekee yksikertaisen se, että PoE-kamerat eivät tarvitse erillisiä virtakaapeleita. Myös WiFi-kamerat ovat helppoja asennettavia langattomien yhteyksien hyödyntämisen ansiosta. Niin PoE- kuin WiFi-valvontakamerat toimivat hyvin kotioloissa, kuin yrityskäytössäkin.Monet Reolinkin valvontakameroista on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten kameroiden paikkoja voi vaihdella vapaasti. Ulkokäyttöön tarkoitetut kamerat kestävät haastaviakin sääolosuhteita syksyjen ja talvien myrskyjen varalle, jolloin rajuilmakaan ei häiritse valvontajärjestelmää.

Suuri osa Reolinkin kameroista tallentaa myös hämmästyttävän laadukasta yökuvaa, mikäli tarvitset ympärivuorokautista valvontaa. Luurinetistä saat hankittua itse valvontakameroiden lisäksi myös monenlaisia tarvikkeita valvontajärjestelmiisi, jotka parantavat niiden muokattavuutta ja yleistä ilmettä! Esimerkiksi kameroiden erikseen hankittavilla lisäalustoilla ja kiinnikkeillä monipuolistat kameroiden mahdollisia asennuspaikkoja. Kameroiden suojakuorilla kamerasi maastoutuu ja pysyy myös suojassa paremmin. Jos aurinkovoima kiinnostaa, Reolinkillä on myös tarjolla pieniä aurinkopaneeleja, joiden avulla saat ladattua kamerasi akun ekologisesti uusiutuvalla energialla.

Reolinkin ajankohtaisen tuotevalikoiman näet tästä


PS. Reolink valmistaa suosituimmista valvontakameramalleistaan myös mustat-versiot! Musta valvontakamera sulautuu jossain tapauksissa ympäristöön paremmin kuin perinteinen valkoinen valvontakamera.

ESIMERKKEJÄ REOLINK-TUOTEVALIKOIMASTA 11.9.2021